Boss Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Ma k sem razburjen... moram jest ... ti bo Labi razlo?u kej ve? o tem Citiraj
Alex Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Pizza? A se nisi ogla?u da eno dieto trenira?? Verjetno jo res trenira.Samo kaj,ko ga ga ne poslu?a spljoh. Citiraj
Boss Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Verjetno jo res trenira.Samo kaj,ko ga ga ne poslu?a spljoh. po?as gre to ... mam komi zeleni pas iz diete - ?e kak?no kato al pa dve, kilco al pa dve manj pa bo nov pas (pr tastarmu mi je ?e zmanjkal lukenj). Citiraj
Alex Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 po?as gre to ... mam komi zeleni pas iz diete - ?e kak?no kato al pa dve, kilco al pa dve manj pa bo nov pas (pr tastarmu mi je ?e zmanjkal lukenj). Pri dieti,baje,je najbolj va?no to,da spremeni? na?in prehranjevanja.Nobenih ćevapov,ni? bureka,?e manj hamburgerjev.Samo salata mora bir v giru.(upam,da ne poslu?a Labi tega). Citiraj
Boss Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Pri dieti,baje,je najbolj va?no to,da spremeni? na?in prehranjevanja.Nobenih ćevapov,ni? bureka,?e manj hamburgerjev.Samo salata mora bir v giru.(upam,da ne poslu?a Labi tega). pol pa rata? peder... vsaj tako prav Labi Pizze, ?evapi in hamburgerji morjo biti del "zdrave" diete... ?e je? sam solatke sicer hitr shuj?a? sam pol hitr nazaj dobi? pa ?e ve?. Razen ?e pol cel ?ivljenje vztraja? na solatki I'am not ready for that kind of commitment Citiraj
LabiGT Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 alex, porazni nasveti no...ke skifo boss prav mas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 alex, porazni nasveti no...ke skifo boss prav mas He,he,sem se samo hecal. Itak,da lahko tudi jaz pojem vsega tega na tone...in ni? se mi ne pozna. Citiraj
Symon Napisano 9. december, 2008 Prijavi Napisano 9. december, 2008 EU ima vedno bolj neumne ideje. ?e malo pa bodo posegali v vsako malenkost v na?em ?ivljenju. Oziroma kot je napisal v komentar:Delali bomo 12 in ve? ur,morali bomo kupovati nove avtomobile,imeeti moramo samo var?ne ?arnice,rit si bomo brisali v Palomo.Lahko sploh ?e ?ivimo,ali bodo tudi to omejili?? Citiraj
kowkele Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042230343 ma teli hrvati... Citiraj
BOJČ Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042230343 ma teli hrvati... Sem videl tole ja... Pa to ne more? verjet in ta dr?ava ho?e v Evropo, da ne re?em, da se ima tako ali tako za oh in sploh in naj-naj, pa demokracija, pa.... BS!!! Ko sem v?eraj poslu?al zgodbo okrog tega zakona, se mi je utrnila odli?na zamisel za bussines...Po njihovi interpretaciji gre nekako takole: Pojavi se investitor, ki ho?e od nekoga odkupiti dolo?eno zemlji??e za svojo investicijo. Lastniku ponudi neko mizerno vsoto za m2, ki jo lastnik seveda zavrne. Po novem zakonu, v tem primeru dr?ava avtomati?no razlasti lastnika in omogo?i investitorju nakup, lastnik pa dobi neko malo od?kodnino.Torej dragi moji, gremo na Hrva?ko kupit kak?en del obale, ponudimo lastnikom 3? za m2, ker nam ne bo prodal ga bo dr?ava razlastila, mi damo najve? tak znesek za m2 za od?kodnino in gradimo... Gre kdo z mano v bussines??? ?ala mala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 Hehe... bravo Hrva?ka zelo evropsko moram re?. Kr tako naprej, ste na dobri poti za v EU. Predlagam edino da ime Croatia zamenjate za Coruptia (tako malo bolj po romunsko se sli?i - no ja sej ste v isti ligi), da bo vsem jasno kako se je treba pri vas obna?at. ?estitke Citiraj
KAALman Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 verjetno se gre za to, da bi ?imve? zemlje pobrali od nas Janezov, baje je ve?ina lastnikov zemlje, za katero se gre trenutno, z na?ih koncev... Hrvati bi bli super ljudje, ?e ne bi meli tak blesavih politikov... pa pismo, pa saj niso edini v taki situaciji Citiraj LP KAALman
eye Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 sam so pozabil teli hrvati napisat da za slovenijo ne velja ta zakon ... ker ce bi bi lahko pol drzava slovenija kot investitor celo hrvasko spremenila v golf igrisce hahahaha paj spet mal sale Citiraj
BOJČ Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 sam so pozabil teli hrvati napisat da za slovenijo ne velja ta zakon ... ker ce bi bi lahko pol drzava slovenija kot investitor celo hrvasko spremenila v golf igrisce hahahaha paj spet mal sale Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 18. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2008 Na?a "mati koko?ka" prvi? slo?na, enotna, pa sej ne morm vrjet - vremena Kranjcem bodo se zjasnila, al kako ?e! http://24ur.com/novice/slovenija/danes-o-h...tudi-vlada.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 ?e bo ?lo takole naprej bom ?e Rupsija Pahorju odpustu! Je ?ok ja, ko se ti nekdo z katerim leta in leta pometa? upre. Citiraj
Symon Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 ?e bo ?lo takole naprej bom ?e Rupsija Pahorju odpustu! Je ?ok ja, ko se ti nekdo z katerim leta in leta pometa? upre. Upam samo, da ne bo Hrva?ka "od zadaj nabrisala" nas in EU. EU bodo ponudili kak?no "spravo" nakar nas bo mama Evropa okrcala ?e? kaj se pa greste vi majhni slovenceljni. Mi bomo ostali umazanci, Hrva?ka se nam bo pa spet smejala tako kot se je v vsej svoji zgodovini ?e marsikateremu sosedu. Citiraj
Boss Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 Ne verjamem, ker Hrva?ka ma kar nekaj takih "umazanij" na vesti... in to vidijo tudi v EU. Citiraj
Sirius Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 Globalna finan?na kriza bo prizadela tudi Ford, ki je lastnik Mazde. Torej tudi slednja ne bo mogla brez zategovanja pasu. Kak?ni bodo pretresi, oziroma kirur?ki posegi, bo pokazal ?as, vendar brez "po?kodb" ne bo ?lo. Obstaja tudi mo?nost menjave lastnika. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Boss Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 Sej to se ?e ve... Ford bo prodal cca 20% delnic Mazde. Sodelovanje pri razvoju pa naj bi ?e vedno bilo tak?no kot do zdaj, kar v bistvu ni ni? narobe. Citiraj
Symon Napisano 20. december, 2008 Prijavi Napisano 20. december, 2008 Ne verjamem, ker Hrva?ka ma kar nekaj takih "umazanij" na vesti... in to vidijo tudi v EU. Rde?a lu? zasveti, stoj! Citiraj
suicidal Napisano 22. december, 2008 Prijavi Napisano 22. december, 2008 Novi uporabniki je ne bodo mogli ve? dobiti za slovo:Adijo, delavska knji?ica pa ?e:Dobrodo?li v neciviliziran svet:Iranske oblasti zaprle urad organizacije za ?lovekove pravice Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 22. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2008 Tale gostilna (film?ek) je zanimiva, bi jo ?ou enkat pogledat, pa jebe? medsosedske prepire, ?ist iz gostinske radovednosti! http://24ur.com/novice/slovenija/vrnil-slo...o-in-stole.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Ne vem, ?e je kdo gledal v?eraj?nji TV intervju z Borutom Pahorjem, ampak jaz sem bil zelo prijetno presene?en nad njegovim nastopom. Zelo gladko, umirjeno in odlo?no je govoril o vseh pere?ih temah, ki so prisotne v tem ?asu. In to brez tistega znanega"govoriti, lepore?iti in v bistvu ni? povedati". Predvsem pri odnosih s Hrva?ko me je prijetno presenetila odlo?nost in argumentacija celotne zadeve. Skratka, pohvalno . Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.