Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja ?alostno res... cena je sicer pomemban, ampak ?e bolj pomemben je pa ?as. Ob najbolj idealnem mo?nem razpletu rabim z avtobusom od doma do slu?be 40min s prestopanjem, ampak v povpre?je raje recimo 45min, z avtom pa 15min. Dnevno torej izgubim eno uro prekladanja po busu. Mese?no torej 22 ur ali na grobo re?eno en cel dan.

In to za kak?no razliko, mese?na vozovnica 37 EUR, stro?ek goriva pa je na mesec 50 EUR. Se pravi, ?e kdo mislil, da bi za 13 EUR razlike ?rtvoval 22 ur ?ivljenja - no tolk slabo pa se spet ne cenim.

33112_1.png

Napisano

Ja ?alostno res... cena je sicer pomemban, ampak ?e bolj pomemben je pa ?as. Ob najbolj idealnem mo?nem razpletu rabim z avtobusom od doma do slu?be 40min s prestopanjem, ampak v povpre?je raje recimo 45min, z avtom pa 15min. Dnevno torej izgubim eno uro prekladanja po busu. Mese?no torej 22 ur ali na grobo re?eno en cel dan.

In to za kak?no razliko, mese?na vozovnica 37 EUR, stro?ek goriva pa je na mesec 50 EUR. Se pravi, ?e kdo mislil, da bi za 13 EUR razlike ?rtvoval 22 ur ?ivljenja - no tolk slabo pa se spet ne cenim.

Jest porabim z javnim prevozom do sluzbe 2ure, v eno smer, z avtom, do 1 ure ce je res guzva. Mesecne karte (vlak + lpp) 200eur, bencin 160eur.

Napisano

Ja sej, dokler to ni ?asovno sprejemljivo po vrhu pa ?e celo dra?je - hmmm, zelo te?ko je najti argument za javni prevoz. Sam ne mi s kak?nim oglji?nim odtisom, pa razne Grete omenjat in var?ne Lu?ke ter podobne.

33112_1.png

Napisano

Kolega uporablja tele ''GO'' elektri?ne avtomobile po Ljubljani. Ma to sre?o, da ma pred blokom punkt kjer so parkirani in potem ?e nekih 300m od ?ihta. Na enmu dvigne, na drugmu odlo?i, deluje vse preko telefona, stro?ek najema je pa 8? za cel dan.

Napisano

Ja sej, dokler to ni ?asovno sprejemljivo po vrhu pa ?e celo dra?je - hmmm, zelo te?ko je najti argument za javni prevoz. Sam ne mi s kak?nim oglji?nim odtisom, pa razne Grete omenjat in var?ne Lu?ke ter podobne.

Zadnji? sem videl nekega kombija, verjetno VW Transporter, predelan v avtodom in je imel Nemec napisano; I love my diesel, FUCK YOU GRETA!  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kurc jo gleda, pomoje bom ?e jaz dal to nalepko.  :hohoho:  No se je pa (njena mami?) dobro spomnila kako s ?pricanjem pouka dose?i svetovno slavo, lahko pusti? ?olo in si obenem nominiran za Nobelovo nagrado za mir za prakti?no ni?en dose?ek. No po drugi strani pa, saj Nobelovo nagrado za mir je dobil tudi Obama na za?etku svojega predsedovanja, pa je potem zbombandiral ve? dr?av kot njegovi predhodniki v zadnjih nekaj desetletjih.   :ne vem: Greta je ?la pa na jahto, ker je to eko, da so jo furali so pa ljudje mogli leteti med Evropo in New Yorkom.  :vskalo:

Napisano

Napisano

"Na?e" otroke se pa vozi na Hrva?ko, ker so Debeli Rti? namenili migrantom. Slu?ajno vem, ker poznam otroke, ki jih vozijo dol. Ma fakoff, dr?ava, slaba lastnica.  :vskalo: 

Napisano

Sam to je res ?udno, men so tud razlagal, da prihajajo sami doktorji in in?enirji. Nekdo je torej fejst lagal - kdo?

33112_1.png

Napisano

Pa ni blo treba samo unim preko lu?e, kimat smo morali raznim Angelcam in podobnim tukaj na tem kontinentu.

33112_1.png

Napisano

Pa Francozom. Ampak jaz osebno nisem kimal. ?e sem bil proti ?emu, sem bil proti napadu na Libijo. Pa Sirijo tudi za brezveze bombandirajo. ?e Sadama bi lahko pustili.

Napisano

Vsem starsem zelim cimvec potrpljenja v novem solskem letu , njihovemu podmladku pa uspehov v ?oli.

Jebemu, nam je bilo fajn, pa tegs niti nismo vedeli :)

Napisano

Z avtobusom iz filma KO TO TAMO PEVA bi hitreje prispel na cilj kot s tole na?o AA;

https://www.24ur.com/novice/slovenija/potniki-adrie-airways-so-od-skopja-do-ljubljane-potrebovali-kar-48-ur.html

Napisano

Jaz pa moja 4 letna hcerka sva bila izmed teh potnikov... Gnila adria upam da cimprej propada

s tem da: niso nc obvestili, na brniku se nobeden ni javi.. Sele punca v pristinskem letaliscuob 3 ponoci se ja javilana telefon in potem zrihtala, da prideva z jutranjim pristinskim letom

Sem ze dal tozbo.. Pa da vidimo

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Moja tozba iz februarja je na kolektivnem sodiscu (airhelp)

Jebe se jim nic ne izplacujejo...

Iz Indije sem prisel 1h predcasno v frankfurt, potem pa48 ur do doma mamicu jim.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.