Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Te male petarde! Vsaj približno kot včasih GT avtomobili! Pa še atmosferc bo :)

@Bini, vedno za druženje! Moram pa priznati, da mi žar pošteno smrdi. Občudujem ljudi, ki poleti lahko dnevno jedo zadeve z žara!

Popravljeno od Damijani
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 1 uro je Damijani napisal:

Te male petarde! Vsaj približno kot včasih GT avtomobili! Pa še atmosferc bo :)

@Bini, vedno za druženje! Moram pa priznati, da mi žar pošteno smrdi. Občudujem ljudi, ki poleti lahko dnevno jedo zadeve z žara!

vegetarijanec?...vegan?🤔

• Haha 1
  • Žalosten 1

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

vegetarijanec?...vegan?🤔

Jaz priznam, da sem lani na žaru spekel več rib in zelenjave, kot pa mesa. Pač jem raznovrstno. Sem vegeterjanec, vegan in mesojedec:bravo:

• Haha 2
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Jaz priznam, da sem lani na žaru spekel več rib in zelenjave, kot pa mesa. Pač jem raznovrstno. Sem vegeterjanec, vegan in mesojedec:bravo:

Misliš vsejed......:whatever:

Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Misliš vsejed......:whatever:

Če ješ sam meso z žara si - samojed. 

Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

vegetarijanec?...vegan?🤔

Vegan! Zelo imam rad veganski burger s slanino! :D

Ah kje, daleč od katerekoli vege varijante! Raznovrstno. Občudujem pa razne jedi na žlico! To mi je zakon, pa poštena kajla kruha zraven! 👍 Sladice so pa šibka točka... :) V glavnem, pri nas radi jemo. Ribe imamo pa tudi zelo zelo radi.

Napisano

Takšen pogled je skozi okno... :) Očak je lepši bolj zgodaj, ko ga obsije jutranje sonce!

(ja vem, res je, umazano okno...)

IMG_20210408_095324.jpg

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 4 urami je Damijani napisal:

Takšen pogled je skozi okno... :) Očak je lepši bolj zgodaj, ko ga obsije jutranje sonce!

(ja vem, res je, umazano okno...)

IMG_20210408_095324.jpg

Ah, te pogledi iz kuclov iz lj okolice, a? :)

Napisano (urejeno)

Menda tudi tu kolesariš, konkretno je to pogled Gabrje --> Vnajnarje :)

Popravljeno od Damijani
Napisano
pred 26 minutami je Damijani napisal:

Menda tudi tu kolesariš, konkretno je to pogled Gabrje --> Vnajnarje :)

To je pogled na tisto makadamsko cesto ki povezuje Vnajnarje z Gabrjami, ne? Iz glavne ceste Podgrad - trebeljevo zavije glavna cesta na Janče na levo, 15m prej pa zavije strma makadamska pot isto levo.. 

Napisano

Jup, na vrhu se pa srečata v isti točki :)

Napisano

Matr je hud B)

76ce2bef207055e27161-citroen-c5-x.jpeg
SIOL.NET

Citroën je obudil oznako C5, ki ji je dodal črko X, s tem pa je limuzina dobila še ščepec terenskega pridiha in nekatere lastnosti...

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Matr je hud B)

76ce2bef207055e27161-citroen-c5-x.jpeg
SIOL.NET

Citroën je obudil oznako C5, ki ji je dodal črko X, s tem pa je limuzina dobila še ščepec terenskega pridiha in nekatere lastnosti...

nism nek pristaž Francozev, ampak zadne čase majo tak dizajn, da dol padeš, sploh DS Linija

go_09694_1_fbimage.jpg
AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI

Tako kot so z obliko in idejo skrenili pri Citroenu, so drugačno pot ubrali tudi pri DS-u. Za marsikoga pričakovano, le da se zdi, da so bili pri...

Napisano

Nas ljubi Janez ti tudi drugim vladal in ukazoval?

4d7c4926bdb5ae212e5c_62537649.jpg?v=35e6
WWW.24UR.COM

Bosanski mediji poročajo, da je slovenski premier Janez Janša predsedniku Evropskega sveta Charlesu Michelu predal dokument s smernicami glede "dokončnega razpada Jugoslavije", eden od glavni...

• Žalosten 1
  • Jezen 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ma ta je psihopat, pa kaj butec dreza tja kjer ga ne srbi. Očitno bi rad vojno na balkanu spet zanetil, da bi orožje prodajal za bogate provizije, kot v devedesetih. Če bo še mal Bosance drezal bo moral dodatne varnostnike angažirat.

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je SpEkTr napisal:

Spominja me na porscha :D

No, je pa lepši od hrošča:zvizga:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Ma ta je psihopat, pa kaj butec dreza tja kjer ga ne srbi. Očitno bi rad vojno na balkanu spet zanetil, da bi orožje prodajal za bogate provizije, kot v devedesetih. Če bo še mal Bosance drezal bo moral dodatne varnostnike angažirat.

He, He. A vsakemu pisunčku že verjamete in rumenem tisku. 🤣

Napisano

Poskusi prebrat še kaj drugega kot N24 pa boš razumel, da je v BIH cel halo okoli tega. Na osnovi rumenega tiska bodo veleposlanico vabili na razgovor? A to kar ni uspelo Miloševiču in Tuđmanu bo zdaj wannabe diktator poskušal.

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Poskusi prebrat še kaj drugega kot N24 pa boš razumel, da je v BIH cel halo okoli tega. Na osnovi rumenega tiska bodo veleposlanico vabili na razgovor? A to kar ni uspelo Miloševiču in Tuđmanu bo zdaj wannabe diktator poskušal.

Tudi Severina in še dva  druga so nekaj palamudili okrog tega. 

Napisano

kako klasično "Slovensko", Volkswagen uber alles :), več kot še 1x več glasov kot pa m3 oz. skoraj več kot 2,3,4 avto skupaj....zakaj sploh dajo anketo, če vejo da bo VW prvi :)

cac0f9dcb4060dfa428a-prima-test-avtomobi
SIOL.NET

Začeli smo nov primerjalni test PRIMA, v katerem tokrat podrobno ocenjujemo avtomobile spodnjega srednjega razreda. V rokah imamo deveterico kandidatov, ki tvorijo zanimivo kombinacijo povsem novih...

• Začuden 1
  • Jezen 1
Napisano
pred 2 minutama je sportman333 napisal:

kako klasično "Slovensko", Volkswagen uber alles :), več kot še 1x več glasov kot pa m3 oz. skoraj več kot 2,3,4 avto skupaj....zakaj sploh dajo anketo, če vejo da bo VW prvi :)

cac0f9dcb4060dfa428a-prima-test-avtomobi
SIOL.NET

Začeli smo nov primerjalni test PRIMA, v katerem tokrat podrobno ocenjujemo avtomobile spodnjega srednjega razreda. V rokah imamo deveterico kandidatov, ki tvorijo zanimivo kombinacijo povsem novih...

Saj imajo tudi napisanega na prvem mestu :D ... Nevem po kaksni logiki je narejen vrstni red ...

2110309933_Devet_kandidatov__kralj_golfovega_razreda_je__-_siol_net.thumb.png.2345799e6eba88ea18c95b9b7ab540cc.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 13 minutami je Jest napisal:

Saj imajo tudi napisanega na prvem mestu :D ... Nevem po kaksni logiki je narejen vrstni red ...

2110309933_Devet_kandidatov__kralj_golfovega_razreda_je__-_siol_net.thumb.png.2345799e6eba88ea18c95b9b7ab540cc.png

siol pač :)

Napisano

Saj anketo so izgleda odstranili :D  ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.