Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da ne bo kdo mislil, da nam je na Primorskem dolgčas, o, ne, se dogaja pri nas...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Včeraj nekaj čez polnoč so policisti na Ljubljanski cesti v Kopru ustavili 19-letnika, ki je pred...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

V Postojni so opoldne policisti ustavili 29-letnega voznika, ki je vozil pod vplivom kokaina.

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Policisti novogoriške policijske postaje za izravnalne ukrepe so v petek v hišni in...

• Haha 1
  • Jezen 1
Napisano

Take signalne rakete imam tudi jaz in so dovoljene za uporabo celo leto. Je pa res, da rukne ku bomba. Nekajkrat sem vzel sabo na mtb turo, če me slučajno kak medo oz. merjasec preseneti oz. jaz njega....

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Saj ni čudnega. Tale holob mora biti zatežen ko sam hudič. 

Lažje bi ga nosil, kot poslušal.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
  dne 29. 12. 2022 ob 11:51 je Slivka napisal:

Kaj pa, če je vse res?

Vse ravno ne, ma če je polovica, je veliko...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Občinska svetnica na listi Gibanja Svoboda v Ajdovščini Nada Pirjevec je po poročanju...
Razširi  

Če pa kaj, potem je logično, da občinska svetnica določene politične stranke deluje v skladu z usmeritvami in programom svoje politične stranke. Sicer naj bo tudi pred volitvami samostojna neodvisna kandidatka, ne pa da se prišlepa v občinski svet na račun stranke, potem pa dela po svoje.  😲 🤣

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
  dne 30. 12. 2022 ob 6:18 je Bini napisal:

Je to kaka zima🤔, že zjutraj 12...?zmeden?

IMG_20221230_064913.jpg

Razširi  

Tko je, globalno segrevanje pa to, pa SUV-i, pa Greta se močno bori proti tem.... 😛

Pa nisi to v svoji mazdi? 🤔

Napisano
  dne 30. 12. 2022 ob 8:19 je MazdaBoy napisal:

Tko je, globalno segrevanje pa to, pa SUV-i, pa Greta se močno bori proti tem.... 😛

Pa nisi to v svoji mazdi? 🤔

Razširi  

Citronček🥴

Služba pa to.....😊😉

Napisano

Vse je to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn...

Ja, vem, sm kmet an s hribu doma, pa en par stvari ne zastopm.

Berem tole in se čudim. Svojci so imeli nekoga v bolnici. in ga sploh niso prišli pogledat, čeprav so bili takrat obiski dovoljeni. Pravzaprav so bili dovoljeni vedno, le omejitev je bila na enega obiskovalca naenkrat za največ 15 minut. In tudi, ko je pacient umrl, niso prišli v bolnico, kjer bi takoj lahko ugotovili, da nekaj ne štima. In zdaj naj se zdravstveno osebje, poleg vsega drugega dela, ukvarja še s tem, da svojcem piše vabila, da pridejo na obisk svojim hospitaliziranim družinskim članom? Pri vsej zgodbi so pa izpustili eno pomembno točko: pokojnega pacienta so poslali na sodno medicino, kjer so opravili obdukcijo. In niti tam niso ugotovili, da nekaj ne štima. A medicinske sestre v triaži naj pa poleg svojega dela opravljajo še delo detektivov in raziskujejo, kdo je kdo. Se samo čudim. In imam občutek, da mora biti bolnica kriva na vsak način, če ne zlepa pa zgrda. Ker ta zgodba se začne v domu upokojencev v Loki pri Zidanem mostu, kjer so vedeli, da pacienta nista "ravno najbolj zgovorna", pa jima vseeno niso namestili identifikacijske zapestnice. Zgodba pa se je nadaljevala pri ekipi iz zdravstvenega doma Sevnica, ki ni dokumentacijo o pacientu predala skupaj s pacientom, ampak je najprej na hodnik triaže zapeljala dva vozička, na katerih sta bila pacienta, nato pa vzela dve mapi in šla klepetat s sestrami na triaži in na avtomat po kavo. Pa spotoma mimogrede še dokumente predat...

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
  dne 30. 12. 2022 ob 11:59 je Slivka napisal:

Vse je to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn...

Ja, vem, sm kmet an s hribu doma, pa en par stvari ne zastopm.

Berem tole in se čudim. Svojci so imeli nekoga v bolnici. in ga sploh niso prišli pogledat, čeprav so bili takrat obiski dovoljeni. Pravzaprav so bili dovoljeni vedno, le omejitev je bila na enega obiskovalca naenkrat za največ 15 minut. In tudi, ko je pacient umrl, niso prišli v bolnico, kjer bi takoj lahko ugotovili, da nekaj ne štima. In zdaj naj se zdravstveno osebje, poleg vsega drugega dela, ukvarja še s tem, da svojcem piše vabila, da pridejo na obisk svojim hospitaliziranim družinskim članom? Pri vsej zgodbi so pa izpustili eno pomembno točko: pokojnega pacienta so poslali na sodno medicino, kjer so opravili obdukcijo. In niti tam niso ugotovili, da nekaj ne štima. A medicinske sestre v triaži naj pa poleg svojega dela opravljajo še delo detektivov in raziskujejo, kdo je kdo. Se samo čudim. In imam občutek, da mora biti bolnica kriva na vsak način, če ne zlepa pa zgrda. Ker ta zgodba se začne v domu upokojencev v Loki pri Zidanem mostu, kjer so vedeli, da pacienta nista "ravno najbolj zgovorna", pa jima vseeno niso namestili identifikacijske zapestnice. Zgodba pa se je nadaljevala pri ekipi iz zdravstvenega doma Sevnica, ki ni dokumentacijo o pacientu predala skupaj s pacientom, ampak je najprej na hodnik triaže zapeljala dva vozička, na katerih sta bila pacienta, nato pa vzela dve mapi in šla klepetat s sestrami na triaži in na avtomat po kavo. Pa spotoma mimogrede še dokumente predat...

Razširi  

Zastopiš,zastopiš pa še prav imaš,kiks je bil že na čistem začetku v domu u.kjer pa m.sestre tudi nimajo nobenega dela.....☹️🥴

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ni všeč 1
Napisano
  dne 30. 12. 2022 ob 9:25 je g.Wankel napisal:

Sploh nisem dojel, da je Citroen/Peugeot display, pa ga gledam skor vsak dan 😀

16723922836285749184468206787393.jpg

Razširi  

Men tud ni blo nič jasn, bolj k sem gledu, bolj mi ni skup pasalo Bini+display 😆

Napisano (urejeno)

Just Do It Running GIF by Rocky

Silvester prihaja 😄 Kako boste preživeli jutrišnji večer? Žurersko, na prostem, doma, pižama party, v službi....? 😆

Popravljeno od MazdaBoy

Napisano

Letos prvič, da ali ne igramo za novo leto ali pa, da ne bomo skupaj z kolegi iz banda. Vsi so več ali manj bolani. 🙄 Tako, da je padla odločitev zadnji moment, da greva z ženo najprej pogledati predstavo Bizovičarja v Avditorij Portorož, nato bova skočila malo do Izole, kjer bodo igrali kolegi iz Italije (New Yersey - Bon Jovi tribute band). Sledi najverjetneje pot do Kopra, kjer bodo na glavnem trgu igrali kolegi iz Big foot mama. Za polnoč smo zmenjeni z drugimi  kolegi, da se dobimo v Trstu,(če nama bo zneslo) kjer naj bi  tudi praznovali novo leto. Kako bo potekalo v resnici, pa bomo videli

😊

Napisano

Bravo naši proizvajalci elektrike, bomo pomagali do onemoglosti.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Doma bova z mojo gledala glupe komedije in verjetno šla spat pred polnočjo tako kot zadnjih par let. 😎 Sva cela žurerja...

• Všeč 5
  • Haha 1
Napisano

Verjetno doma... tam okoli 23ih se zapeljeva do mami, da si voscimo, malo pocvekamo in odpremo eno penino za nazdravit... potem pa domov spat :D ... Tako, kot zadnjih nekaj let :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Spet nekaj zanimivega v moji Knipex zbirki. Nebi predstavljal "kar ene" klešče,a so res "posebne"...mogoče za koga zanimive.   Gre za ščipalne klešče z posebno geometrijo oz. brez klasičnega tečaja-nemogoče,da ste kaj takega kje drugje že videli-Knipex patent drsnega "tečaja",ki prenaša središčnico na začetek rezila,kar je z klasičnim tečajem praktično nemogoče. Klešče so za svojo kompaktnost-dolžino 18cm izjemno zmogljive-zmorejo ščipati piano žico do fi-3mm😲 Presenetljivo je tudi dejstvo,da še zmeraj izgledajo kot klasične ščipalke.   Bom prilimal še slike drugih dveh tipov ščipalk,ki sem jih tukaj že predstavljal...in katera imata oba enako zmogljivost...tukaj se vidi,za kaj pri teh kleščah gre. Seveda ima vsak tip svoje prednosti in slabosti...pač odvisno,za zaj rabiš. Je pa proizvodnja takega tipa klešč izjemno zahtevna,in seveda je za to cena tudi temu primerna-50€ je že zelo lepa cena.      
    • Da ne bomo samo slike "opedenanih" Mazd kazali😄   Včeraj smo v bližnji okolici raziskovali,kje so še zanimive poti za sprehode z psom,pa da je v bližini reka,potok ipd...pač za poletne sprehode in ohladitve štirinožca...in smo z našo "črnuhico" malce "ofroudali"...po takih blatnih jamah čez polja in visoko travo...gor in dol...je draga samo začudeno gledala😅 In,ker nas ni pustila na cedilu v blatu,sem jo danes za nagrado pošteno opral in preobul v letne pnevmatike(nisem slikal). In sem tudi ugotovil,da še ni taka panika za nakup novih zimskih pnevmatik,ker imajo stare še 6,25-6,27mm profila...za eno sezono še bodo,pol pa "adijo".
    • Tako se vozim z i20n in ne s Pumo. Ker mi je isti, ki je dal popust za Focusa, zabrusil da sem lahko srečen, da mi ceno drži. Hvala. Pač štofirim po trgu naprej, če je boljša ponudba, se obrnem.   Sem tak bolj vesel z i20n kot bi bil s Pumo.
    • Se strinjam se tabo in se opravičujem moji Mazdi, da ni prej prejela primerne oskrbe. 😁   V prihodnje bo veliko bolje. Imam vso potrebno kemijo, opremo za njeno razvajanje. Med drugim bo tudi dobila 4-5 letno keramično zaščito. 👍   Sem jo enkrat ali dvakrat želel prej oprati za vikend, pa je bilo napovedano naslednje dneve deževje in je akcija odpadla.   LP
    • Saj smo to že vse jemali v tej temi.   ZOE ima kratek reduktor (beri: menjalnik), ker je pretežno mestni ali primestni avto in ima Vmax naštimano na 150 km/h. Če greš 135 km/h, ga praktično voziš na 90 % zmogljivosti - kot bi vozil tvojega dizla proti 4000 rpm.   Tako da ZOE avtocestna potovalna je lepo 110 km/h na tempomatu in vsakič po gasu na 120-130 km/h, ko se kaj dohiti, da ne ovira drugih udeležencev pri prehitevalnem manevru Drži kot pribito. 😃   Bla-bla-bla. Natankaj za 48,38€ v prazem tank pa se pelji - s katerimkoli od tvojih vozil. Pa boš prebral številko, ko se ustaviš. S tem, da ti celo puščam možnost, da tankaš na lokalni bencinski črpalki in ne tisti avtocestni - po avtocestnih cenah, kot to jaz počnem.   Poleg tega - sem tudi že večkrat napisal - tudi če bi elektrika ob avtocestah stala še več - bi bilo za preživeti, saj teh polnilnic ne koristiš vsak dan, ampak parkrat letno, ko kam greš. Ves ostali čas pa prihraniš z domačim polnjenjem.   V Črni Gori v marini sem danes polnil celo za 0,20€/kWh. Torej 2,5€/100 km za lokalne poti ozr 3€/100 km za po AC - če vam preračunam v vam razumljive metrike.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.