Boss Napisano 20. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2011 Se strinjam, kle bi jan?a moral mal reda nares pri svojih, ker to kar mu po?nejo "podrejeni" ni ve? prebavljivo za moderno strpnotolerantno dru?bo. Sam ?e ?akam, da se bodo za?eli zmerjat, kdo je Dolenj?ek ( a ne Tanko ) pa ?tajerc, pa ?abar itd. Al pa recimo vse z o?ali z o?alarji, pa vse ple?aste s ple?koti ipd - in to v parlamentu s strani stranke, ki se razgla?a za varuha dru?inskih vrednot. ja pa da dol pade? od te preklete licemernostne arogance na koncu jih bodo pa ?e volilci nagradili z izvolitvijo. Sicer imam pa ?e iak ob?utek, da se vsem frenkla po vrsti. Lu?ka Kajfe? Bogataj je imela spet izpade kako imamo globalno segrevanje in da je povpre?na temperatura v juniju za dve stopinji nad normalo mene je pa cel vikend zeblo pa ?e celo danes zjutraj se je webasto vklopil. Pa kje hudi?a jemlje take ugotovitve in ker bumbar jo ?e vedno jemlje kot referenco? :ne vem: Drugi primer danes je pa ?e presegel zdravi razum, ko je nekdo "ukradel" medvedka Sre?kota je skrbnik zaveti??a za divje ?ivali izjavil, da vsiljevanje ?love?kih vrednot lahko pripelje medvedka do stanja razcepljene osebnosti . Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 20. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2011 Drugi primer danes je pa ?e presegel zdravi razum, ko je nekdo "ukradel" medvedka Sre?kota je skrbnik zaveti??a za divje ?ivali izjavil, da vsiljevanje ?love?kih vrednot lahko pripelje medvedka do stanja razcepljene osebnosti To mu je zihr eden od unih dveh medvedov povedal, ko sta ?e notr pri njemu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Si predstavlja?, da si neki cajta medvedek misli, da je medved Yogi neki ?asa pa da je Grizli Adams :ne vem: Kak?ne travme s to Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Drugi primer danes je pa ?e presegel zdravi razum, ko je nekdo "ukradel" medvedka Sre?kota je skrbnik zaveti??a za divje ?ivali izjavil, da vsiljevanje ?love?kih vrednot lahko pripelje medvedka do stanja razcepljene osebnosti To mu je zihr eden od unih dveh medvedov povedal, ko sta ?e notr pri njemu Logar ga ni, preverjeno.Pomoj so ga likvidiral, saj za ko?o v avstriji dobi? 10k?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Logar ga ni, preverjeno.Pomoj so ga likvidiral, saj za ko?o v avstriji dobi? 10k?. Sej men se tud zdijo neke mu?ke, ker o?itno (geste in nasprotujo?e izjave) tale lastnik tega zaveti??a la?e. Ima cel kup psov ?uvajev pa niso ni? reagirali. Ma dej nas farbat no in kako je hitro Logarje obto?u ?e?, da so ga teden prej nadlegovali. To je tipi?no, k izkoristijo priliko in idealna prilika, da poka?ejo s prstom na verjetnega krivca sami si pa rokice manejo, medvedek je pa ?rtev tako pohlepa kot birokracije. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Logar ga ni, preverjeno.Pomoj so ga likvidiral, saj za ko?o v avstriji dobi? 10k?. Sem prebral ja, na ohcetu je bil. Prec mi je bilo jasno s kom ga je pil. Pepsi valda. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Pahor ?e ?para- Subvencija za mlade dru?ine gre z 300 evrov na 120. Na ta na?in bo vlada prihranila za cca 8 miljonov evrov. Un socialni predznak lahk tko koz Jan?a dajo v slovenski,pa nadaljujejo poljubno. In to so kao levaki; my ass. Mater jim vidim pa so ?li plani v maloro Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Sem prebral ja, na ohcetu je bil. Prec mi je bilo jasno s kom ga je pil. Pepsi valda. Ni bil na isti kot jaz. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Mater jim vidim pa so ?li plani v maloro Jp tle isto 2 krat subvencija je ?e bila terasa in hkrati nadstre?ek pol pa evro pakt v usta........ Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 http://moskisvet.com/clanek/visoki_obrati/...u-na-svetu.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 http://moskisvet.com/clanek/visoki_obrati/...u-na-svetu.html samo oni z Fordom je predriftal 1915 kilometrov Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 samo oni z Fordom je predriftal 1915 kilometrov Letalonosilke Nimitz so pa dolge 2 kilometra. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Letalonosilke Nimitz so pa dolge 2 kilometra. To je zaradi letal, da lahko vzletijo tudi ?e majo malo bencina. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ne vem ?e je kdo ?e omenil ampak na?i obmejni organi so si privo??ilihttp://www.zurnal24.si/nad-ilegalce-z-audiji-clanek-109360 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ne vem ?e je kdo ?e omenil ampak na?i obmejni organi so si privo??ilihttp://www.zurnal24.si/nad-ilegalce-z-audiji-clanek-109360 Me prav zanima kje lahko z enim Audijem nadzira? mejo , to bo parkirano na prehodu in bo slu?il za furanje sem in tja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 mogoce jaz ne razumem slovensk tok dobr, sam se mi je zdel da bojo mel 10 audijev pa 10 terencev drugace pa ja, bojo blendal na meji takoj k bo kaka pizdarija al pa tudi kar tako Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Ja audi je nadomestek za ?kode Oktavije kombi 4X4, ki so jih uporabljali, Toyote pa bi naj nadomestile Teranote. Ampak pri nas je ?e vedno polno ?kod in nissanov, nisem ?e videl novih vozov, je pa res da jih nisem iskal :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 mogoce jaz ne razumem slovensk tok dobr, sam se mi je zdel da bojo mel 10 audijev pa 10 terencev drugace pa ja, bojo blendal na meji takoj k bo kaka pizdarija al pa tudi kar tako nasploh audi ne en ali deset....meja dol so sami govci... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Letalonosilke Nimitz so pa dolge 2 kilometra. mi?ljena je bila razlika od prej?njega rekorda (393m)-ker letalonosilka Nimitz so dolge 333m... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 mi?ljena je bila razlika od prej?njega rekorda (393m)-ker letalonosilka Nimitz so dolge 333m... Mislim, da jih je Symon se?tel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ?udno je napisano u 3pm. No pa saj od njih druga?e ni pri?akovati. Edina dobra plat so nage babe na tej strani. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2011 ?udno je napisano u 3pm. No pa saj od njih druga?e ni pri?akovati. Edina dobra plat so nage babe na tej strani. Ja sej na tej strani (in vsekar spada pod 24ur.com) je itak tko, kot bi pisala moja 5 letna ne?akinja... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 24. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2011 Ampak jaz sem pa res vesel, da so ujeli unadva izme?ka, ki sta ustrelila ubogo po?tno uslu?benko. Un ?ofer je baje sin po poklicu, upam, da ga dobi kak "?rnc" v celico, lep je dovolj.Drugi je pa sploh povratnik in glede na to, da je ?e grozil z oro?jem in zbe?al pa mu sploh privo??im najvi?jo kazen. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 24. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2011 kje is pa sliko dobu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.