RX-8 Napisano 10. marec, 2007 Prijavi Napisano 10. marec, 2007 Prvo nevem, ?e je to pravi podforum - ?e ni naj moderator premakne. Torej stvar je slede?a. Zanimam se za vgradnjo plina v Mazdo RX-8. ?e na parih koncih sem spra?eval, pa so mi povsod rekli, da me bodo poklicali nazaj in mi povedali ali je mo?na predelava na plin, vendar tudi po mojem ponovnem klicanju ni bilo odgovora. Torej zanima me ali kdo ve, ?e se da v RX-8 napeljat plin??? Lahko tudi ?ez mejo! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2007 Prijavi Napisano 10. marec, 2007 ena tema ?e obstaja glede plina in tam mislim da je tudi razlo?eno za in proti plinu na Wanklu, zdajle nimam ?asa poiskat, kasneje. Citiraj
RX-8 Napisano 11. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2007 Bi te prosil, ko bo? imel ?as, ?e bo? poiskal temo, ker jaz je ne najdem Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. marec, 2007 Prijavi Napisano 11. marec, 2007 Evo jo: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...l=plin&st=0 edin dober odgovor se mi zdi od Cruserja Citiraj
Sirius Napisano 11. marec, 2007 Prijavi Napisano 11. marec, 2007 Prvo nevem, ?e je to pravi podforum - ?e ni naj moderator premakne. Torej stvar je slede?a. Zanimam se za vgradnjo plina v Mazdo RX-8. ?e na parih koncih sem spra?eval, pa so mi povsod rekli, da me bodo poklicali nazaj in mi povedali ali je mo?na predelava na plin, vendar tudi po mojem ponovnem klicanju ni bilo odgovora. Torej zanima me ali kdo ve, ?e se da v RX-8 napeljat plin??? Lahko tudi ?ez mejo! Na?elno ne bi smelo biti problema. Namre? Mazda planira izdelavo RX8 na vodik poglej tu. Za vodik se navaja, da je rotacijski motor celo primernej?i od ?tiritaktnega. ?e ni te?av z mazanjem z vodikom, ne bo niti s propan-butanom. Problem pa je drugje. Teh avromobilov je relativno malo in je vpra?anje, ali se dobi kit za predelavo. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
RX-8 Napisano 16. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2007 Hvala! Verjetno bo ?la papa, tako da se nebomo ukvarjali iz plinom Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.