LabiGT Napisano 27. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2004 Auto Bild so testirali. Rezultat: nobenih napak. Ocena 1 (najboljsa). Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 27. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2004 Lahko bi dal link do strani da si preberemo!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 27. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. september, 2004 bi si mogu poskenirat.... sej bo kmalu na njihovi strani www.autobild.de Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 28. september, 2004 fajn fajn, zdaj si sre?en A? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. september, 2004 fajn fajn, zdaj si sre?en A? po mojem mazdini trgovci bojo se bolj srecni Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 28. september, 2004 Prijavi Deli Napisano 28. september, 2004 Labi malo si se zmoto al pa narobe prebral danes sem si kupil Ato Bild in je noter Supertestu podvr?ena Mazda 6 Sport 1.8 Comfort, in ne CD136!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. september, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. september, 2004 Labi malo si se zmoto al pa narobe prebral danes sem si kupil Ato Bild in je noter Supertestu podvr?ena Mazda 6 Sport 1.8 Comfort, in ne CD136!! Jep mas prav, ampak ne vem kako se da narest edit za naslov... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.