IngvarL Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Ali kdo ve, koliko litrov (ali dcl) olja je razlike med max. in min. zarezo na pal?ki pri M6 CD? Citiraj
komar Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Ali kdo ve, koliko litrov (ali dcl) olja je razlike med max. in min. zarezo na pal?ki pri M6 CD? cca. 1 liter !? Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Ponavadi imajo mazde tam okrog 0,8 litra, za 6ko pa nisem ziher , v user manualu ni? ne pi?e ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
IngvarL Napisano 20. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Ponavadi imajo mazde tam okrog 0,8 litra, za 6ko pa nisem ziher , v user manualu ni? ne pi?e ? Hja, ?ele danes uspel preveriti v priro?niku. Podatek sem na?el ?ele v dodatku. Pravi, da je MAX-MIN pri bencinarjih 0,75l pri dizlih pa 1,2l. Mogo?e bo komu kdaj prav pri?lo. Meni v 20.000km prileze z MAX na MIN - po teh podatkih torej pomeni, da udu?i 0,6dcl olja na 1.000km. Kako se ta podatek primerja s kak?nimi drugimi avtombili? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.