KAALman Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 do sedaj v motorju TXT 5W40, nameravam obdr?ati, ampak me zanima ?e ma kdo kak?ne bolj?e izku?nje z katerimi drugimi olji in motorji Mazda tole je za upo?tevati: - motor ima 6 cilindrov in se vrti do 7000 vrtljajev brez problema - olja mi trenutno ne popije veliko okrog 1l /10000km - motor je podvr?en ve?kratnim mrzlim ?tartom in kratkim vo?njam ?e ma kdo kaj za pripomnit, naj napi?e Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 Nalij notri walvoline SynPower 5w-50,tako kz ga mam jaz in ti na 10 kkm nebo treba dolivat ni?esar. Js mam 180 kkm in ?e nikoli nisem dolival olja, pa ga ne "?param" prav preve?. vrti pa se do 7800 rpm. Mojea najkraj?a vo?nja je 4 km driga?e pa 20+km. ZA MAZDINE V6 MOTORJE JE PREDPISANO POPOLNOMA SITETI?NO OLJE IN NE POLSITETI?NO !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 28. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2004 kje si te ti najdu 5w50' ??????? jaz ne najdem nikjer ? kolk stane liter ? kaj pa esso ? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 Danes grem ponj pa ti povem ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 28. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2004 je YavarYe X6V6 napisal: Danes grem ponj pa ti povem ! povej mi potem, pa ?e to mi povej, si ?e kdaj menjal filter goriva ? in ?e si kolk stane to ?udo ? Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 ce mas veliko mrzlih startov pa kratke radzalje pol poglej da je specifikacija npr. 0-30 ali 0-40 (ampak taka olja se praviloma drazja). sej je txt cist ok, zakaj ti ni vsec? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 28. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2004 je LabiGT napisal: sej je txt cist ok, zakaj ti ni vsec? saj ni ni? narobe z njim, samo sem vpra?al ?e kdo ma bolj?e izku?nje, mogo?e bom zamenjal za valvoline, pa mi ga potem nebo pil kdo ve.. heh... je treba probat Citiraj LP KAALman
COBO Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 KAj kdo vlival Mobil 1 v svoj stroj ? Jst mam v Hondici Mobil 1 Synt S 5w-40 pa se mi zdi zelo uredi. Anyone ? Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
mazda-mx3 Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 je COBO napisal: KAj kdo vlival Mobil 1 v svoj stroj ? Jst mam v Hondici Mobil 1 Synt S 5w-40 pa se mi zdi zelo uredi. Anyone ? na-a jaz tudi valvoline ali pa Q8.....oba sinteticna....to je to. Castrola mi je spil ful!Enkrat sem ga vzel, ker sem mislil, da je kao ok, pa sem ga moral pred 10k km dolit Q8 pa je kr fajn...no bomo vidli, do zdej sem da samo ze enkrat prej dal noter....zdej je drugic. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 29. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2004 odlo?itev je skoraj padla, najbr? bom vzel tak?no kot ga YavarYe uporablja... Valvoline SynPower 5W50 prej moram dat eno notranje ?i??enje motorja, pa potem bomo videli Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2004 Prijavi Napisano 29. september, 2004 Pametna odlo?itev. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 29. september, 2004 Prijavi Napisano 29. september, 2004 prej sem mel notri Mobil1 5W-40 pa mi ga je redno pilo, zdaj pa mam notri castrol RS 10W-60, pa ga ne zamenjam ve? za druga olja,ne spije mi ni?. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.