nisde Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Zanima me ?e kdo ve za kak?nega ki dobro ?triha plati??a v okolici dom?al ali ljubljane? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 He he,zmeni se z ReDevilom! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 V trzinu ima? enega tam nekje oz. blizu Pizzerije Jur?ek ki popravlja lita plati??a in peska.morda jih tudi barva!! Malo se razglej!! Druga?e pa li?aru pa bo!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 15. marec, 2007 Prijavi Napisano 15. marec, 2007 V moji dolini je en hud, kvalitetno in cenovno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 15. marec, 2007 Prijavi Napisano 15. marec, 2007 Devil nima pojma o tem, kontaktiri Sishija, kolega z imenom 323F z BGjko ?rno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 15. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2007 Bomo probal uredit pa sporo?im ko bo ?e bo zrihtano Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.