David Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 ViaMichelin: Test drive: Mazda 6 Sej na internetu je ?e kar precej objav in testov. Zanimiva je pa stvar da povsod testirajo samo bencinski model 2,5. Diesla nisem ?e zasledil, ampak naj bi bil po mnenju ljudi ki so bili na testni vo?nji v avstriji, zelo dober. Tako da.... dobavni roki so katastrofalni... ?e bo vse po sre?i bom med prvimi lastniki modela 2,0 diesel z opremo GTA.... pa ?e to bo ?ele aprila oziroma maja. Ampak.... bom potrpel... LP daVid Citiraj Feel free....
madmax Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 Ampak.... bom potrpel... LP daVid Te?ko tebi, pa si prepri?an da bo? zdr?al Citiraj
KAALman Napisano 11. januar, 2008 Prijavi Napisano 11. januar, 2008 Te?ko tebi, pa si prepri?an da bo? zdr?al saj ?e ga bojo samomorilski nagoni lovil, naj prej avto pla?a pa na mene napi?e Citiraj LP KAALman
David Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 saj ?e ga bojo samomorilski nagoni lovil, naj prej avto pla?a pa na mene napi?e hahahah... definitivno ga bom do?ivel ta dan.... za drugo je pa tak al tak vseeno... Prepi?em na Mazda forum.... pa si ga boste delili na 1000 kosov,.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 hahahah... definitivno ga bom do?ivel ta dan.... za drugo je pa tak al tak vseeno... Prepi?em na Mazda forum.... pa si ga boste delili na 1000 kosov,.... feltne so moje! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 Ma?ina je moja Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 Moje pa xenonke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Evo ena slikica nove 6-ke karavan.Kak?na se vam zdi bo?na linija?Meni ni glih posre?ena... Citiraj
RebroRX8 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 men je lepa, edino nos je mogoce predolg Citiraj
zemir Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 men je lepa, edino nos je mogoce predolg Pa malce preve? na dol Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Napisano 3. februar, 2008 Men zgleda specialna, sicer pa itak ne bo nikol vsem u?e?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
miki Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 dons sm se pelov mem Mocnika, pa sm vidu uzuni tanovo sestko s tablcam, predvidevam da je testna treba jit sprobat Citiraj
Alex Napisano 18. februar, 2008 Prijavi Napisano 18. februar, 2008 dons sm se pelov mem Mocnika, pa sm vidu uzuni tanovo sestko s tablcam, predvidevam da je testna treba jit sprobat Pri nas v Kp so bili v petek in soboto v Mazda salonu dnevi odprtih vrat in se je lahko nove 6-ke tudi izprobalo .Bil sem tam,ampak se u?itkov v vo?nji nisem udele?il... Citiraj
Mazda323 Napisano 19. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Pri nas v Kp so bili v petek in soboto v Mazda salonu dnevi odprtih vrat in se je lahko nove 6-ke tudi izprobalo .Bil sem tam,ampak se u?itkov v vo?nji nisem udele?il... Saj kak?nih u?itkov v vo?nji tudi nebi do?ivel... Citiraj
x-layer Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Evo sem bil v petek na testni vo?nji z novo 6-ko. Kaj naj re?em, proti moji je seveda vse super, vendar ?e nisem vozil svoje bodo?e ljubice - karavana. Upam da bo ?imprej mo?na testna vo?nja tudi s karavanom. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Alex Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Saj kak?nih u?itkov v vo?nji tudi nebi do?ivel... Aha,se pravi,da ni tako lepo v njej kot v na?ih starih,kjer je res u?itek vsaka vo?nja. Citiraj
Mazda323 Napisano 19. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Po resnici povedano me ni navdu?ila pa sem jo dobro uro testiral, motor me je res razo?aral, sem mislil da bo kaj ve? iz njega (147HP) pa ni kaj bilo, pa ?e la?ja bi naj bila od predhodnice, v?e? mi je bilo edino podvozje in lega, ostalo pa ne kaj preve?, pa ?e v sede?ih sem v nekaterih to?kah nekaj ?util trdega pa ne vem kaj... da bi pa sedaj rekel super je imel bi ga, to pa ne. Mi je res ta stara 6-ka ?e vedno bolj v?e?, edino dizel me ?e zanima kak?en bo v tanovi. ?eprav ne vem zakaj samo 330Nm ta stara pa je imela 360Nm pa ko sem gledal po teh. podatkih imajo prej?ne generacije vse bolj?e pospe?ke do 100km/h od zdaj?ne. Torej, zamudil nisi popolnoma ni?... Vozi dalje svojo Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Po resnici povedano me ni navdu?ila pa sem jo dobro uro testiral, motor me je res razo?aral, sem mislil da bo kaj ve? iz njega (147HP) pa ni kaj bilo, pa ?e la?ja bi naj bila od predhodnice, v?e? mi je bilo edino podvozje in lega, ostalo pa ne kaj preve?, pa ?e v sede?ih sem v nekaterih to?kah nekaj ?util trdega pa ne vem kaj... da bi pa sedaj rekel super je imel bi ga, to pa ne. Mi je res ta stara 6-ka ?e vedno bolj v?e?, edino dizel me ?e zanima kak?en bo v tanovi. ?eprav ne vem zakaj samo 330Nm ta stara pa je imela 360Nm pa ko sem gledal po teh. podatkih imajo prej?ne generacije vse bolj?e pospe?ke do 100km/h od zdaj?ne. Torej, zamudil nisi popolnoma ni?... Vozi dalje svojo He,he,to sem ?e tudi sam ugotovil-namre?,da bom vozil svojo 6-ko ?e naprej. Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Po resnici povedano me ni navdu?ila pa sem jo dobro uro testiral, motor me je res razo?aral, sem mislil da bo kaj ve? iz njega (147HP) pa ni kaj bilo, pa ?e la?ja bi naj bila od predhodnice, v?e? mi je bilo edino podvozje in lega, ostalo pa ne kaj preve?, pa ?e v sede?ih sem v nekaterih to?kah nekaj ?util trdega pa ne vem kaj... da bi pa sedaj rekel super je imel bi ga, to pa ne. Mi je res ta stara 6-ka ?e vedno bolj v?e?, edino dizel me ?e zanima kak?en bo v tanovi. ?eprav ne vem zakaj samo 330Nm ta stara pa je imela 360Nm pa ko sem gledal po teh. podatkih imajo prej?ne generacije vse bolj?e pospe?ke do 100km/h od zdaj?ne. Torej, zamudil nisi popolnoma ni?... Vozi dalje svojo Saj jaz tudi ?akam, da bodo imeli diesle za preizkusit. Edino tako lahko realno ocenim kako se avto obna?a glede na tega, ki ga ?e imam. Sem pa prebral nekaj avtotestov, ki pravijo, da je 2.0 bencinar kar preve? len za konje, ki jih obljublja. :ne vem: Citiraj
retail Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Boss, sej jih ?e majo za preizkusit dizle... Citiraj lp retail
LabiGT Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 To pa res...sem jo rezerviral za ponedeljek...(medtem, ko mi bojo menjali spredje selene) Bom porocal o vtisih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 To pa res...sem jo rezerviral za ponedeljek...(medtem, ko mi bojo menjali spredje selene)Bom porocal o vtisih Pa dobro jo"izprobaj",da bo? lahko izdatno poro?al o vtisih. Citiraj
Boss Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 Boss, sej jih ?e majo za preizkusit dizle... Ja ni? pol se moram pa kar v vrsto za test postavit Citiraj
zemir Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 A slu?ajno gdo ve koliko konjov imajo kaj dizli in navora? :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.