Skoči na vsebino

SPY PHOTOS: New Mazda 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 292
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

ni potrebe - ?e pa slu?ajno rabi? pa tud ni problem :P

Jap-?ip upali? not pa jih ima? ?e ve?.Ampak,kot je ?e Boss omenil,jih imamo pod havbo kar dovolj ?istokrvnih vrancev za udobno in hitro,v?asih ?e dirka?ko je?o po prostranih cestah. :P:D

Napisano

Jaz sem bolj razmi?ljal 160+ ?ip :D

Ne bo? verjel ampak je mazda 6 CD prvi avto, ki sem ga vozil vsaj 1000km, kjer nimam ob?utka, da je konjev premalo. Zaradi tega sploh ne razmi?ljam o ?ipanju - ni neke potrebe saj da vedno dovolj od sebe, da ni strahu, da se ne bi recimo prehitevanje iz?lo. Za primerjavo pri A4 1.8T quattro (150KM) sem imel skoz ob?utek, da rabim ve? mo?i. :ne vem:

Ve?ino ?asa pri normalni vo?nji rabi? ?im ve?jo pro?nost motorja in 310Nm ti to zagotovi v polni meri. Dragu in pospe?evanju s semaforja pa ta avto itak ni namenjen. :P

33112_1.png

Napisano

Ne bo? verjel ampak je mazda 6 CD prvi avto, ki sem ga vozil vsaj 1000km, kjer nimam ob?utka, da je konjev premalo. Zaradi tega sploh ne razmi?ljam o ?ipanju - ni neke potrebe saj da vedno dovolj od sebe, da ni strahu, da se ne bi recimo prehitevanje iz?lo. Za primerjavo pri A4 1.8T quattro (150KM) sem imel skoz ob?utek, da rabim ve? mo?i. :ne vem:

Ve?ino ?asa pri normalni vo?nji rabi? ?im ve?jo pro?nost motorja in 310Nm ti to zagotovi v polni meri. Dragu in pospe?evanju s semaforja pa ta avto itak ni namenjen. :P

Jaz sem tudi pred kratkim vozil ne?akovega Audija A4(diesel,ne vem koliko konji?ev original)-?ipanega in sploh ni bilo nevem kak?ne razlike z mojim. ;) Je pa bil njegov prej res bolj lene narave. :P

Ampak z semaforja se da z na?imi mazdicami 6 tudi kar lepo potegnit(samo je pol zadaj en kup enega nepotrebnega dima,ki ga morajo goltati tisti ubo?ci za tabo). ;) No,da se hitro speljati v zeleno lu?. :D

Napisano

No pa sem se vrnil z dopusta.... in si kon?no vzel ?as da vam povem svoje vtise glede nove mazde 6 GTA 2.0CD

Avto kot veste, me je navdu?il prvi? ko sem ga v ?ivo videl, in dejansko je bil zame ogromen skok nove 6ke glede na staro 6ko, predvsem sem prehvalil notranjost.

No in ker se zare?enega kruha najve? poje sem se dogovoril za 3 dneven test ride to?no takega modela kot sem IMEL namen kupit....

Prvi vtis ko se v avto vsede? je odli?en, zvok zapiranja vrat, vse tiste pozdravne lu?ke, ergonomija, ob?utek v sede?u.... :danzoman:

Potem avto pri?ge?...... <_< Glede na to kolko so ogla?evali kolk je avto ti?ji.... hm.... not really... :ne vem:

Potem sem pa za?el filat kilometre... :bravo:

Lega... roko na srce.... ne preve? dobra, mogo?e sem pristranski zaradi moje mazde, katera je precej la?ja, in ne na zadnje tudi precej ni?ja, in je posledi?no zaradi tega lega oziroma ob?utek malo druga?en.... :ne vem:

Motor.... hm..... spet roko na srce... za te konji?ke... PRECEJ LEN!! <_<

Najve?jo mo? ima v razponu od nekje 1800 do 3000 obratov, kar je spodaj ali zgoraj me resni?no ni impresioniralo.

Dejstvo je da sem prevozil ?e kar nekaj dizlo, ampak se mi primerjava med ostalimi in mazdinim ne zdi preve? na mestu, ker je mogo?e z dolo?enimi modeli zelo nerealen in irelevanten podatek :huh:

Kakorkoli sem obra?al dejstva in jih ?e vedno obra?am.... in potem nekje na koncu potegnem ?rto...

Avto je super, bi ga seveda imel, ampak imam ob?utek da ni vreden svojega denarja... oziroma ni vreden 27 600 ?..... :pepsi:

Tako da moje iskanje gre naprej... in obstaja velika verjetnost da bom od ekonomi?ne "?elje" sko?il na nekaj za "odtenek" bolj po?re?nega in posko?nega.... ampak do takrat pustim vrata odpra... :aaaaa:

Tolk o novi mazdi 6 zaenkrat....

Ppapa :vesel:

LP daVid

Feel free....

Napisano

David... zaaaakaaaj? :( Mormo sprobat ?e tisti, ki zdaj vozimo ?estke diesel in bomo dali realno primerjavo a je to to al ni. Zadnji? sem imel prilo?nost peljati 130 konjskega pasata diesel in lahko re?em, da ga 120 konjska ?estka strese po pospe?kih in pro?nosti motorja tako, da bo primerjava stare in nove ?estke kar na mestu.

33112_1.png

Napisano

Pa tepihi nekak ne pa?ejo najbolj natan?no v ta avto na sliki! :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

To je zato, ?e recmo k?no hudo teto pelje?, pa pa? zve?er skoz ro?no uporablja? (kao da nebi lu?i v glavo nabiju unim za tabo), pa se lah spotoma ?e mal tetine noge dotakne? :P

Kaj pa ve?, mogo?e ji bo pa ?e kj ve? kot sam to zapasal :D

Kar se mene ti?e bi jo najraj meu na sredini sovoznikovega sede?a, pa tud mislm da bi usi tipi kr naekrat za?el ro?no uporabljet ?eprou prej sploh niso sli?al zanjo :mi pijemoo: :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Sej RX-8 jo ima tudi na desni, pa? delajo avtomobile za japonsko in druge dr?ave, kjer vozijo po levi

Ja,ma na?a ta stara 6-ka jo ima na "na?i" pravi strani. :P Verjetno je tu pri ta novi 6-ki mi?ljeno res ve?je sodelovanje z sovoznikom(sovoznico),v smislu-malo povu?em ja-malo ti...koga ali kaj,je pa ?e drugo vpra?anje. :aaaaa::zvizga:

Napisano

.... samo... moja mazda 3 ima tudi ro?no na desni strani..... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Se moj test Mazde 6 CD140 TE

+: tisja (mnogo tisja), prava avtocestna kraljica, gumbi na volanih, lega je kar ok

-: slabse se sedi, pretrda, nestabilen pri zaviranjih (gume so ble Potenza RE050A, tko da slabe gume odpadejo), prtljaznik se mi zdi ima manjso odprtino, mogoce ker ima sele 3500km ampak se mi zdi, da ne gre nikamor v primerjavi z mojo, gumijast obcutek pri zaviranju, dizajn

Skratka tega avta ne bi imel.

Zvecer bom dal se mal posnetkov pospesevanj pa zaviranj...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ja,ma na?a ta stara 6-ka jo ima na "na?i" pravi strani. :P Verjetno je tu pri ta novi 6-ki mi?ljeno res ve?je sodelovanje z sovoznikom(sovoznico),v smislu-malo povu?em ja-malo ti...koga ali kaj,je pa ?e drugo vpra?anje. :aaaaa::zvizga:

:bravo::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

pa se slikca obeh...

PS: se mi zdi, da moram en nov telefon kupit, ki dela boljse posnetke :P

post-49-1205232247_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.