madmax Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 PS: se mi zdi, da moram en nov telefon kupit, ki dela boljse posnetke Prou se ti zdi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 pa se slikca obeh...PS: se mi zdi, da moram en nov telefon kupit, ki dela boljse posnetke ?eprav se mi pa zdi, da ustavi se pa dobro :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 Ne sej ustavi se super...zavore so mocne ampak feeling na pedalu je bil tak hecen...pa se pri mocnih zaviranjih je mal zaneslo (se tud vid na posnetku). Mogoce je blo kaj narobe samo s tem avtom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 Ne sej ustavi se super...zavore so mocne ampak feeling na pedalu je bil tak hecen...pa se pri mocnih zaviranjih je mal zaneslo (se tud vid na posnetku).Mogoce je blo kaj narobe samo s tem avtom al pa s cesto - kolesnice d.o.o. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 pa se slikca obeh...PS: se mi zdi, da moram en nov telefon kupit, ki dela boljse posnetke Res,Labi,posnetki so-nikakvi. Si bo? pod mus moral nabavit bolj?o kamero-na telefon?ku. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 To je tisti ta pravi Zoom-Zoom ob?utek Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
x-layer Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. marec, 2008 Evo Labi, tale bi bil zate -> LINK. Kar 5 MPix in 120 FPS. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. marec, 2008 Evo Labi, tale bi bil zate -> LINK. Kar 5 MPix in 120 FPS. Kaj pa cena?? Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
x-layer Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. marec, 2008 LG KU990 Viewty, 318,96 ?**. Pri mobitelu. 1 ? - Tu? mobil 50. 299 ? - Tu? mobil 20. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. marec, 2008 Men je zelo vsec taletotalno neprakticen ampak koga briga, lep je zelo in majhen. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 suckers post od mazde 6 ste raztegnili v mobiltelefonijo Off Topic: @Labi: ?e ?e tak rad snema?, predlagam da si raje nabavi? kako videokamerco za ene 150?, bo? mel vsaj spodobne posnetke... telefon pa kar obdr?i? za telefoniranje zadnji? so meli JVC miniDV v Grazu v Mediamarkti za 150 ? ... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 suckers post od mazde 6 ste raztegnili v mobiltelefonijo Ja,res je. Edino opravi?ilo jim je,?e bo zaradi bolj?ega telefona Labi drugi? imel bolj?e slike. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 Kaalman to mam vse ampak ponavadi ne nosim s sabo...telefon je pa vedno z mano Skratka nova Mazda 6 dizel ne potegne tko kot bi morala in je pretrda Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 Kaalman to mam vse ampak ponavadi ne nosim s sabo...telefon je pa vedno z mano Skratka nova Mazda 6 dizel ne potegne tko kot bi morala in je pretrda ...kratko in jedrnato. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 22. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2008 amiji bodo meli pa druga?no... evropska je lep?a ! http://www.autoblog.com/photos/2009-mazda6-spy-shots/666609/ Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 22. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2008 Hmmm,ta ritka mi bolj li?i na Mazdo 626. Druga?e auspufi so pa cool! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 Dosti lep?a je 6-ka za Evropo,?e posebno odspredaj. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 ?e nekaj amri?kih 6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 Te so mi pa lep?e k evropske Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 Te so mi pa lep?e k evropske Nisi edini. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2008 Marketing za Mazdo 6 http://www.mazda.si/Mazda6_micro Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 9. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2008 mogo?e mam ?uden okus ampak mi je nova 6ka za ameri?ki trg zadaj 100x lep?a kot ta za evropski (najbolj me moti pri evropski ker ima eno rikverclampo in eno meglenko - meni to izgleda zelo grdo, pa naj bo katerikoli avto) spredaj mi je pa evropska lep?a... te stare 6ke ki jih je yavarye sliku so pa leeeeeepe Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
x-layer Napisano 12. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2008 Hmm, pa sli?al sem, da bo V6 motor samo za ameri?ki trg Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2008 Ja saj je do zdaj tudi bilo tako - 3.0 V6 je bil le za ameri?ki trg. Saj to ni ni? narobe, ker tist motor je po?iralec goriva, da pa manj od sebe kot 2,3 turbo od MPS-ke. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 13. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2008 No,zanimiva novi?ka za nas Mazda?e-tudi na? vrhunski ?portnik Peter Manko? bo vozil novo Mazdo 6. http://obala.net/novice/news.php?id=18674 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.