Alex Napisano 4. avgust, 2007 Prijavi Napisano 4. avgust, 2007 Meni je v glavnem lep?i ta star model.Je bolj unikaten in ?e vedno zapali. Ta nov pa se bo po mojem bolj zgubu v obilici podobnih in ne bo ve? to. Bomo vidli,kako bo v ?ivo. Citiraj
Allyssa Napisano 5. avgust, 2007 Prijavi Napisano 5. avgust, 2007 ma sej se hecajo a ne da? Boss upam da ma? prou ker tole mi deluje ?ist na 407 coupe,..sam mal novej?i izgled Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 Ma meni je pa v?e?..... jaz bi jo imel.... Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 Od spredi je res podobna Meci, pa iz boka tut in to uni ta hudi, tko da ne vem kva je tle slabga; ?e dobi? zanesljivost od mazdovja in izgled oz. imid? od Mece! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Upajmo da bo ?e naprej kakovostna tako kot je treba. Pa v kak?ni temni barvi zna biti huda. Citiraj
KAALman Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 veliko amrei?kega vpliva je na teh slikah... po moje bo 30% druga?na za nas... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 No pa ?e malo photoshopanja LINK Citiraj
memi Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 Sam res no tale re? mo?no li?i na peugeota 407tko. Vsaj od uzadej... Sam se mi zdi da je trenutna 6tka lep?a...(beri unikatna). Me prov zanima kak?en bo karavan? Citiraj Failing to plan is planning to fail!
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 samo da ne bo karavan kot kak?na H Accord, ker tist je pa men najgr?i karavan Citiraj
Alex Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 Sam res no tale re? mo?no li?i na peugeota 407tko. Vsaj od uzadej... Sam se mi zdi da je trenutna 6tka lep?a...(beri unikatna). Me prov zanima kak?en bo karavan? Tak kot bo,bo.?ez nekaj let se bo? ?e navadil nanj. Citiraj
suicidal Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 samo da ne bo karavan kot kak?na H Accord, ker tist je pa men najgr?i karavan brez dvoma Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 samo da ne bo karavan kot kak?na H Accord, ker tist je pa men najgr?i karavan podpis - avto za pogrebnike Citiraj
suicidal Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 ja mrtveci se kot potniki ne bi mogli bunit v kok grdemu avtu vozijo Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 ja mrtveci se kot potniki ne bi mogli bunit v kok grdemu avtu vozijo kako pa misl? da so zombiji ratal? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 13. avgust, 2007 Prijavi Napisano 13. avgust, 2007 Evo,na It.forumu kro?i zdej ta slika(in kao ni fotoshop),da je to prva uradna fotografija nove M6. Mislim,da jo je ?e Boss objavil.Ne vem,bomo videli na Frankfurtskem sejmu. Citiraj
Allyssa Napisano 13. avgust, 2007 Prijavi Napisano 13. avgust, 2007 ma ja no,..lej ka?ne lu?ke krneki Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 13. avgust, 2007 Prijavi Napisano 13. avgust, 2007 ?ist n? podobna 6ki ?eprou se mi zdi fina... ?e iz profila prosm Citiraj
Boss Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 Skoraj iz profila jo ima? na prvi strani te teme. Ampak meni na tistih profilnih slikah prav grdo izpadejo prednji blatniki napram zadnjih, ker zgleda kot, da ne bi bilo last istega avtomobila. Citiraj
Alex Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 Skoraj iz profila jo ima? na prvi strani te teme. Ampak meni na tistih profilnih slikah prav grdo izpadejo prednji blatniki napram zadnjih, ker zgleda kot, da ne bi bilo last istega avtomobila. Sej lahko da niso. Nikjer ni pisalo,da so uradne slike nove 6-ke.Lahko,da se je nekdo igra?kal na fotoshopu? Citiraj
Boss Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 Sej lahko da niso. Nikjer ni pisalo,da so uradne slike nove 6-ke.Lahko,da se je nekdo igra?kal na fotoshopu? sr?no upam da res Citiraj
Alex Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 sr?no upam da res Jest tudi,da ne bomo razo?arani. Citiraj
Allyssa Napisano 14. avgust, 2007 Prijavi Napisano 14. avgust, 2007 sr?no upam da res Jest tudi,da ne bomo razo?arani. se pridru?ujem upanju Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.