kowkele Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. marec, 2007 Pozdravljeni! Zanima me, ?e ima kdo manual za mazdo 6 sportcombi 2.0 136 v elektronski obliki-?e seveda sploh obstaja. Lahko tudi samo povezavo do njega. hvala lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. marec, 2007 uff mislim, da v elektronski obliki ne obstaja... ce pa rabis normalno papirnato verzijo potem napisi mail na info@mazda.si ti bojo brez problema poslali manual domov. CE si pa mislil service manual, to mam jaz ampak za dizel verzijo samo v papirnati obliki za benz. pa tudi v pdf-u Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sebastjan Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2007 uff mislim, da v elektronski obliki ne obstaja...ce pa rabis normalno papirnato verzijo potem napisi mail na info@mazda.si ti bojo brez problema poslali manual domov.CE si pa mislil service manual, to mam jaz ampak za dizel verzijo samo v papirnati oblikiza benz. pa tudi v pdf-u Jas mam manual za mazdo 6 v elektronski obli PDF tuto kompleto od leta 02 dalje za kombi al pa limuzino. Lp. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 23. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2007 Jas mam manual za mazdo 6 v elektronski obli PDF tuto kompleto od leta 02 dalje za kombi al pa limuzino. Lp. O, a bi se dalo to dobiti? Kako velik je file? lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DMC Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2007 Jas mam manual za mazdo 6 v elektronski obli PDF tuto kompleto od leta 02 dalje za kombi al pa limuzino. Lp. POZDRAVLJENI!JAZ BI TE TUD PROSIL ZA MANUAL,GA NIMAM PA BI GA V?ASIH FEJST RABIL. Citiraj NI NAM LAHKO!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sebastjan Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2007 Pozdravljeni! File je velik 527MB. Drga? je pa to servisni manual za vse tipe mazde6 diesel in bencin ima 3000 strani. PDF je v ve? jezikih( EN.DE,FR;NL,ES,IT,SV ni pa v Sloven??ini)Je za izvedbo karavan in limuzino od leta 02. ?e koga zanima naj mi po?lje ZS. Lep pozdrav. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2007 kowkele nisi se razjasnil a rabis service manual al pa user manula (navodila za uporabo)? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 23. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2007 kowkele nisi se razjasnil a rabis service manual al pa user manula (navodila za uporabo)? U bistu oboje. Sicer bi mi bolj prav pri?el user manual. Service manual sem tudi sam dobil na muli, tko da...Sem pa poslal email uvozniku pa mi niso niti odgovorili, kaj sele, da bi mi kaj poslali...! LP Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2007 probi se poklicat...meni so ga poslal v 2 dneh... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.