kowkele Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Pozdravljeni! Zanima me, ali original ozvo?enje pri mazdi 6(cd player) nima izpisa nalova pesmi? Sedaj mi namre? izpisuje samo track ... ?e se da kako nastaviti, ali bi lahko napisali kako? Hvala ter lep pozdrav. Citiraj
Ciko boy Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ja to je pa ?ist na izi ko snema? CD za vsako pesem napi?i naslov in izvajalca v nero-tu pol pa bo original CD-ji pa ne vem ?e ?e imajo to ponavadi res samo napi?e track1,track2... Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
kowkele Napisano 21. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2007 O, ne posnel sem ze pravilno-preveril pri fotru u merivi-in izpi?e komad. Pri meni pa ne... lp Citiraj
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 moje skromno mnenje se potem ne da tega nastimat!!!! ne vem no morda bodo tisti ki si tak voz posedujejo kaj vec znal povedat sam moje mnenje je tako!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Ciko boy Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 aja ?e pa pri njemu izpi?e pol pa ne vem kaj bi blo lahko da ima? kake nastavitve v meniju da ti samo komade ?teje pa se mogo?e tam da to preuredit samo do tja pridet ?e pa rabi? izpit za radijo kr se mi zdi da so vedno bolj zakomplicirani Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Boss Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Pri meni tudi ne deluje, tako kot ne delujeji ID3 tagi pri skladbah posnetih v MP3 formatu. Neki ?asa me je motilo potem sem se pa bil prisiljen privadit ali pa bit brez MP3 playerja. Citiraj
Alex Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Tudi pri meni(Bose ozvo?enje)ni te opcije.. :ne vem: ...tako,da verjetno v M6 to ne obstaja... ...naslove komadov se nau?it na pamet,pa je... Citiraj
komar Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 V moji prej?nji 6-ki je to delovalo (MP3 predvajalnik), v novi (navaden CD predvajalnik) pa te opcije ni ... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 V moji prej?nji 6-ki je to delovalo (MP3 predvajalnik), v novi (navaden CD predvajalnik) pa te opcije ni ... :ne vem: Pa naj ?e kdo re?e, da je novej?e bolj?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pa naj ?e kdo re?e, da je novej?e bolj?e. Samo je pa lep?a ta ?rna Mazdica,?e ?e bolj?a ni.(od Komarja seveda) Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 po tej logiki imam jaz dobitno kombinacijo pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 po tej logiki imam jaz dobitno kombinacijo pol A si sploh kdaj dvomil v to? Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.