nisde Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 nas socjalce k nimamo za klimo! Jst se tola?m s ?ipedahom! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Jz se bom pa k bo fajn uro?e kr doma u banji z Ravbarjem hladiv, jebe? klimo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Jz se bom pa k bo fajn uro?e kr doma u banji z Ravbarjem hladiv, jebe? klimo! SOFTIC!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Teb se je loh smejat, k ma? klimo! A si jo ?e kej sprobu, pomoje more delat, sam mal bi jo blo dobr filat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Teb se je loh smejat, k ma? klimo! A si jo ?e kej sprobu, pomoje more delat, sam mal bi jo blo dobr filat! sm sprobu!!!! ja kaj ce bi kar klimo gor dal za take kot sta redevil in nisde ter... da bodo lazje vrocino prenasal!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Ciko boy Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 kaj pa ?e bi odprli eno temo kjer bi lahko objave v prazno nabijali da bi si lahko status spremenili... da me ne bi kdo resno jemal Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Marko_mx-3 Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 saj ima? kr neki in chat is back Citiraj
Ciko boy Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 ja sam se mi ne ljubi pisat Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
ReDevil Napisano 21. marec, 2007 Prijavi Napisano 21. marec, 2007 Pa tut u temi Mazdohist & ReDevil si dobrodo?u, pa ?e tam notr je skor use dovoljeno, razen ?alt drugih osebkov npr.! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.