ali086 Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 No mene pa zanima, ?e kdo ve kak?no je stanje na mariborskem avto sejmu. ?e se spla?a it tam prodajat avto. Hvala Citiraj
wiperboy Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Eh brez veze ker itak ljudje hodijo samo malo na izlet v nedeljo .....avto net je zakon. Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Hja,kaj naj re?em....sre?o more? met,da ga tam proda?. Ve?ina jih pride samo firbec past al pa jest in pit tja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 ve?ina jih pride tja na klobaso, pa malo na ?vek...tudi jaz in moj o?e ob?asno spadava med te ljudi sem pa ?e probal tam prodat avto in vse kar lahko re?em je to...preporadajalcov malo morje...?e prej kot pride? notri te vsak ustavi in za?ne "majstore koliko ho?e? zanj"... probaj it, mogo?e bo? mel sre?o Citiraj
ali086 Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Hvala. JA se je avto.net uredu.Sam ce mas avto ko ne ve velik ljudi da sploh da obstaja je pa mal tezje prodat. Mazda je ze tak redka,da pol ne govorim se sploh o dolocenih modelih(to je loh dobra stvar al pa tut ne). Citiraj
poky Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Se pa da? slike na Avto-net,pa ga lahko vidijo pol ne,pa je isto ko ?e ga vidijo na sejmu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 ha ha pol p apri vas tud tako zgleda kot pod naso alavno lipco!!!! k bi vsi vse kupl ampak pridejo pa sam mal na firbec spancir!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
DMC Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 LEP POZDRAV VSEM MAZDA?EM! SEM NOVI LASTNIK MAZDE 6,NO ?E OD DECEMBRA LANI, PA ?E VES ?AS SPREMLJAM DOGAJANJE NA TEM FORUMU, PA MORAM RE?T DA STE ZAKON.FUL INFORMACIJ DOBI?, RES JE TA FORUM SUPER. GLEDE AVTOSEJMA, PO MOJIH IZKU?NJAH, BI AVTEK REJE POSLIKAL PA VSE SKUPAJ DAL NA AVTO.NET. TAK SEM NAREDIL JAZ ,KO SEM LANI PRODAL STARO HONDO,PASE JE KR HITRO OBRNILO. Citiraj NI NAM LAHKO!!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pozdravljen.Predstavi ?e sebe in svoj avtek v za to namenjeni temi. Pa izklopi prosim CAPS LOCK. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 LEP POZDRAV VSEM MAZDA?EM!SEM NOVI LASTNIK MAZDE 6,NO ?E OD DECEMBRA LANI, PA ?E VES ?AS SPREMLJAM DOGAJANJE NA TEM FORUMU, PA MORAM RE?T DA STE ZAKON.FUL INFORMACIJ DOBI?, RES JE TA FORUM SUPER. GLEDE AVTOSEJMA, PO MOJIH IZKU?NJAH, BI AVTEK REJE POSLIKAL PA VSE SKUPAJ DAL NA AVTO.NET.TAK SEM NAREDIL JAZ ,KO SEM LANI PRODAL STARO HONDO,PASE JE KR HITRO OBRNILO. ooooo lepo pozdravljen med nami!!!!sedaj pa hitro kako predstavitev clanov narest!!!! P.S. uporablaj male crke ker tako zgleda kod nbi se dru na nas!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
DMC Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pozdravljen.Predstavi ?e sebe in svoj avtek v za to namenjeni temi. Pa izklopi prosim CAPS LOCK. Se opravi?ujem za vlke ?rke,si pa bom vzel enkrat ?as,da se predstavim.lp Citiraj NI NAM LAHKO!!
poky Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pa vidim,da si iz MB,pusti tvojo tel.?t.na forumu ali na ZS,pa se lahko kdaj dobimo v MB na kaki pija?ki. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Pa vidim,da si iz MB,pusti tvojo tel.?t.na forumu ali na ZS,pa se lahko kdaj dobimo v MB na kaki pija?ki. ja al pa ce kdaj u lj primaseras!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Boss Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Hvala.JA se je avto.net uredu.Sam ce mas avto ko ne ve velik ljudi da sploh da obstaja je pa mal tezje prodat.Mazda je ze tak redka,da pol ne govorim se sploh o dolocenih modelih(to je loh dobra stvar al pa tut ne). Ma kaj se sekira? - napi?, da je Golf dvojka diesel, pa ni? slikc gor, ko pa pridejo kupci pa re?, da so na avto.netu zajebal - simpl ko pasulj. Citiraj
ali086 Napisano 23. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Ma kaj se sekira? - napi?, da je Golf dvojka diesel, pa ni? slikc gor, ko pa pridejo kupci pa re?, da so na avto.netu zajebal - simpl ko pasulj. Ta je pa dobra. Citiraj
Alex Napisano 24. marec, 2007 Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Al pa napi?e?,da prodaja? Yugota...ko sem ga jaz lani prodajal,me je klicalo enih 50 ljudi na dan... Obvezno pa na avto.net... Dandana?nji se ve?ino avtov proda s pomo?jo avto.net-a...good luck... Citiraj
ali086 Napisano 24. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Ma bom vido ka bo jutr v mb.Sam nism glih ljubitelj teh sejmov. ?verceri pa te cake. Bom vido. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.