ReDevil Napisano 3. april, 2007 Prijavi Napisano 3. april, 2007 Kaj se je pol kej re?lo glede omenjenih te?av? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mally Napisano 4. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2007 Re?ilo se je na tak na?in... Olje - En popoldan, troje starih majic, dvigalka, armi?, pa brisat ma?ino. Zgoraj in spodaj, levo in desno. ?trom - Tri ure, preveril kontakte, zamenjal konektorje, kjer je bilo nujno (v prednji lu?ki je prihajal do kratkega stika), odprl konzolo za volanom, preveril kontakte, spihal prah... Dela kot mora! Do nadaljnega! Dajte mi ?e sam povedat, zakaj je dobro resetirat ra?unalnik, in ?e postopek opisan na tem forumu deluje(kleme dol, pa ti??at pedal za bremzo). Lep pozdrav Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Re?ilo se je na tak na?in... Olje - En popoldan, troje starih majic, dvigalka, armi?, pa brisat ma?ino. Zgoraj in spodaj, levo in desno. ?trom - Tri ure, preveril kontakte, zamenjal konektorje, kjer je bilo nujno (v prednji lu?ki je prihajal do kratkega stika), odprl konzolo za volanom, preveril kontakte, spihal prah... Dela kot mora! Do nadaljnega! Dajte mi ?e sam povedat, zakaj je dobro resetirat ra?unalnik, in ?e postopek opisan na tem forumu deluje(kleme dol, pa ti??at pedal za bremzo). Lep pozdrav ?e vsa dela ql ni treba rasetirat ni?.?e pa ne pa naredi? diagnozo, pa resetira? in vidi? ?e se je ista napaka ponovila. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
max2401 Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Men je tud to smrdel in so me stra?il, da je sklopka... Potem je pa kolega (serviser) mal pogledal zadevo in je lih mal olja kapljal ven na dveh koncih - zamenjal eno dihtungo pa neki je pri?raufal, ?e dva dni je smrdel dokler se ni ves olje skuril, od takrat je pa vse OK. Citiraj
Mally Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Uhhh...kuplunga ma pa ?isto drga?n vonj (ful lepo di?i), pa motor pri ?altanju "vle?e" zvok, ker kuplung takoj ne prime! Men je smrdel itak po lastni napaki, nism zaprl pokrov?ka, ko sm olje dolivu. Bolje olje, kot benz, ker naredi kabumbum!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.