lucius Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 26. marec, 2007 Lep pozdrav. Sem nov na tem forumu. Zanima me, ce kdo kaj v o Mazdi 3 1.6 s tiptronic prestavami. Hvala za odgovore Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 26. marec, 2007 Lep pozdrav. Sem nov na tem forumu. Zanima me, ce kdo kaj v o Mazdi 3 1.6 s tiptronic prestavami.Hvala za odgovore Mislim da to spljoh ne obstaja.... neka razli?ica dirkalna je imela nek sekven?ni menjalnik... da bi pa imela tiptronik (ki pa se seveda tako sploh ne kli?e pri japoncih) pa nebi vedel.... :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 26. marec, 2007 mazda 3 1.6 activematic se imenuje po mojem je kar lustna zadeva, izkusenj pa nimam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.