Kero banko pripor?ate za stanovanjski kredit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Gorenje smo imel daleč nazaj. Bošek spodnji srednji rang je delal 12 let. Do poslovilne, ko je šla elektronika, BP. Pri nas so obremenjeni, pere povprečno 2x na dan. Ne bom šel v detajle za kaj. Nov Bošek serija 6. Inverter motor je Vauuu, tudi tehta.... in temu prilagaja program. Sušimo že 6 let na AEG-ju. Top roba. Zdraven Bošeka sem gledal še Mileta, a je cenovni skok bolan. Gorenje imajo sedaj kitajci in kupujem pri njih še samo rezervne dele za 30Y+ staro robo. Baje je kvaliteta strmo padla. Ne morem pa potrdit lastnoročno. Tisti ki jih poznam in imajo Bekote, jim crknejo, če imajo srečo, še pod garancijo. Pogosto pa v prvem letu po garanciji. Candy ni bil slab. So ga imeli znanci. Parkrat se je kako malenkost menjalo, nikoli večjega. Kar sprejemljivo, glede na ceno.
-
Sem sel iz dizla z ročnim menjalnikom (Mazda 6 CD122, 2003) na dizla z avtomatskim manjalnikom (Mazda 6 CD140, 2008) in potem naslednja Mazda je bila spet dizel z avtomatskim menjalnikom (Mazda 6 CD175, 2013)... pa potem na bencinarja z avtomatskim menjalnikom (Mazda CX-5, G194, 2018) ... in niti ne razmisljam, da bi sel na avto z rocnim menalnikom... pa ni vazno, ali je dizel ali bencinar ... Seveda so pa potrebe in želje različne, zato naj se vsak sam odloči kaj mu bolj ustreza ...
-
Kakšen prekopalnik priporočaš? Nazadnje ko sem z njim delal, sem ga mislil zažgat na vrtu. Je sam skakal ko kenguru
-
Če imaš mali vrt, vzemi prekopalnik. Če imaš malo njivo, pa muto, rotacijski plug in frezo. Z muto ne morem v vrtu delat, ker imam ograjenega z robniki, pa ne pridem s frezo do konca. Sosed ima vrt in prekopalnik in se lepo igra...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.