tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Lep pozdrav! A mogo?e kdo ve kje bi dobil samo en okrasni pokrov 15 col za mazdico. Sem imel blji?nje sre?anje z robnikom, pa je ?el na pol. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 uuuuuuu robniki,..love them aja ne na ?alost ne vem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Ja, na ?alost ob zadnjem sne?enju v Planici, na sre?o je ?el le pokrov. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 no vid?,...mor? vedno najdt kej pozitivnga u negativnih stvareh Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Ja ful vzpodbudno, sam jest sem ?e vedno brez pokrova. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 upam da je lager cel Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 okrasni pokrov dobis na mazda servisu...sam stane precej...mislim da okol 30-35 eur drugac pa tezko najdes samo enega zal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 eh ta man? problem!! 5 minut straha pa ga ma? zaston Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 5 minut??? 5 sekund. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 kam jih je dau pa David? a ni biu u celju brez teh pokrov?kov? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 pomojem je bil prev? la?n matr kok mi ?troma dons Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 ej ciko ta pa ni glih umestna, taki pa nismo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 pa sej se hecam no ne me dans resno jemat kr mi mal ?troma sej ve?... dobri dnevi. Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 sej ve?... dobri dnevi. ce bi bil redevil bi ti reku "a pol castis pivo"ce bi bil jaz, kar tud sem bi reku "ciko got laid" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 No ja, ?e mogo?e zve za kak?n pokrov, se lepo priporo?am , ?astim !! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 ce bi bil redevil bi ti reku "a pol castis pivo"ce bi bil jaz, kar tud sem bi reku "ciko got laid" Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 ce bi bil redevil bi ti reku "a pol castis pivo"ce bi bil jaz, kar tud sem bi reku "ciko got laid" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Dobro, pa kdo zdej ?asti ????? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
aleksander Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Meni se je ob menjavi gum pojavil tisti zvok 'ping' ob snemanju pokrovov. In je odletelo po par kaveljnov na pokrovih. Tako da ?akam, da me kak?en pokrov enkrat prehiti na cesti. Baje je to zaradi slab?e kvalitete reciklirane plastike Men se bolj zdi, da zaradi bolj?e kvalitete trde valute ? ki te zbije po ?epu. Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Ja, ?e je en pokrov 35 eur res ne more? dvomit v kvaliteto, a ne !! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 cena ni vse!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 a ni tako da ?e je kasko ti ga zavarovalnica pla?a? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2007 Ja, ?e je en pokrov 35 eur res ne more? dvomit v kvaliteto, a ne !! za ta dnar dobis skor lite feltne sm pa dons na ac vidu kako to stvar odfuka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DMC Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2007 ?e je samo pokrov, ?e ni hudo, na kak?nem odpadu poglej-pokli?i okoli. Na Avstrijskem odpadu sem jih vido nekje ful dosti-da lahko izbira?. ?e dobro da ni ?el lager, al pa roka, kugla,v najslab?em primeru je treba it delat optiko! Vso sre?o pri iskanju. Citiraj NI NAM LAHKO!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 29. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2007 Ja, sej je ?lo ?ist po?as cca. 20-30 km/h tako,da upam, da ni ?e kej ?lo, sem pa naro?em na opitko. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.