LabiGT Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 rabljene 6-ke dizel pa 3jke so vse drazje kot benz... stroski vzdrzevanja so malenkost drazji (vec olja) in pri 120.000km konkretno drazji zarad jermena...ostalo pa je bolj ali manj isto itak novega kupuje in ima 3 leta (in vec ) garancijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 rabljene 6-ke dizel pa 3jke so vse drazje kot benz... nevem no dizel: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1350777benz: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1112619 tamo?n dizl: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1351037tamo?n benz: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1269158 malo km+garancija: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1363942kljub temu je benz dra?ji: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1360428 V razmislek! Citiraj
Boss Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 @reddevil: ravno ti verjetno ve? precej dobro kako zgleda, ?e kupi? rabljen avto. To je neke vrste loterija in lahko je vse OK in si zadovoljen 100 na uro. ?e ima? smolo al pa da se je avto prodajal prav zaradi tega ker je bilo nekaj narobe. Seveda je tudi pri novem mo?no, da bo? imel te?ave ampak je pa zato garancija. Nekako se mi vseeno zdi, da je tista zgodba z Boro bolj naklju?je kot ne in ne verjamem, da bi se WV spustil na ta nivo in namerno "tempiral" okvare na pogarancijski ?as. Tudi ?tevilo kilometrov je zelo relativna stvar. 300.000 relacijskih kilometrov po moji oceni v istem ?asovnem obdobju je veliko bolj "varnih" za nakup kot pa 100.000km mestne vo?nje in kratkih razdalj. Back to topic: naj te ne bo strah turbine saj ob pravilni uporabi pri hladnem ali pregretem motorju je ?ivljenska doba le te lahko dolga, zelo dolga Citiraj
madmax Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Back to topic: naj te ne bo strah turbine saj ob pravilni uporabi pri hladnem ali pregretem motorju je ?ivljenska doba le te lahko dolga, zelo dolga Se strinjam Sodelavc je naredu z octavio 1.9tdi 500.000 km (z isto turbino) in ?e se ne motim ?e danes taisti avto laufa B/P! Citiraj
Dr.Strangelove Napisano 30. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Mene okrog turbine sploh ni strah. Tudi moj trenutni traktor je turbinsko polnjen in v 150.000 km ni imel nobenih te?av, tudi olja ?e ni treba dolivat sploh. Pri turbinah se je pa? treba dr?at dveh osnovnih pravil: - jo ?parat dokler je motor hladen (ne pritiska? gasa do daske dokler se motor ne ogreje), - jo ohladit, ko si jo pritiskal (recimo 30-60 sekund prostega teka pred izklopom motorja). Druga?e pa glede vzdr?evanja Mazdinih dizlov versus bencinarji: A imajo oboji jermen ali pa ima kak od motorjev ketno? Dr.Strangelove Citiraj
LabiGT Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 bencin: ketna (to velja za mazdo 6, najbrz isto za 3) dizel: jermen bencin: hidravlicni servo dizel in 2.0 benz: elektro servo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Ja.... M3 benzinar ma ketno.... in si do 250 k km dober.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Ja.... M3 benzinar ma ketno.... in si do 250 k km dober.... Potem pa do?ivi? manj?i infarkt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Definitivno prej prodam.... realno gledano mislim da bom lih do 100 k km pri?u... pol pa new ride.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Potem pa do?ivi? manj?i infarkt. Ali pa jo proda? in pre?ivi? ... Definitivno prej prodam.... realno gledano mislim da bom lih do 100 k km pri?u... pol pa new ride.... Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Citiraj Papa, Tomi
Jimmy Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Druga?e pa glede vzdr?evanja Mazdinih dizlov versus bencinarji:A imajo oboji jermen ali pa ima kak od motorjev ketno? Dr.Strangelove Glede vzdr?evanja dizla, ?e je motor Evro4, je servihs kr hud. Pri M6 je samo olje 125 ? (ali starih 30.000 SIT).Druga?e pa dizel rules. Citiraj
DMC Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Glede vzdr?evanja dizla, ?e je motor Evro4, je servihs kr hud. Pri M6 je samo olje 125 ? (ali starih 30.000 SIT).Druga?e pa dizel rules. Na moji mazdi M6-136km-dizel(l2003) sem pred 3 meseci naredil veliki servis (120.000km) pri poobla??enem serviserju v Zagorju pri savi, pa me je servis stal 155.000 sit,samo brez motornega olja,ker sem ga ?e prej menjal.Će primerjam glede na ostale avte v tem cenovnem razredu se mi ta veliki servis ni zdel pretirano drag. Dizel je zakon-moje mnenje! Citiraj NI NAM LAHKO!!
David Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Offtopic.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Offtopic.... Ni? novega.... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Offtopic.... od kdaj je pa ZATE to ovira Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 od kdaj je pa ZATE to ovira David busted... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Zame VEDNO... and noo.... i'm not busted... Citiraj Feel free....
Dr.Strangelove Napisano 30. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2007 No, tisti, ki ste ?e menjali par znamk avtomobilov ter pristali na Mazdi, kako se vam zdijo Mazdini uradni servisi? Kvaliteta? Cena? Glede jermena, pa je 150 k SIT dokaj visok stro?ek, ja. A toliko zna?a menjava tudi za dizelsko varijanto Mazde 3? Dr.Strangelove Citiraj
LabiGT Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 uradni servis gama v btc-ju je 1A jermen se menja samo pri dizlu ne vem kok pa stane za mazdo 3 nimas kaj falit---edin kot sem ti ze prej rekel, raje vzami 110cd kot 90cd, ker je razlika tako v porabi (manjsa) kot v pospeskih... men tud oprema ne gane prevec (ze osnovna ma vse kar rabim) tko da CE je vrh glave Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dr.Strangelove Napisano 30. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Kak?ne so pa kaj izku?nje z Interclass-om iz Vi?a? Dr.Strangelove Citiraj
ime123 Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Svojo Opel Calibro sem se odlocil postaviti v kot (beri: prepustiti v uporabo skoraj 60 letni mami ) in si omisliti Mazdo. Pozornost je pritegnil tale oglas: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1422687 . Sumljiva mi je zelo ugodna cena. Ve kdo o tem avtu kaj ve? in bolje?Hvala, dru??ina. Citiraj
komar Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Avtek izgleda za to ceno res odli?no Ups, nima klime.... V vsakem primeru je potrebno vozilo vedno "v ?ivo" pogledat in pre?ekirat!!! Citiraj Papa, Tomi
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 In predvsem ne se zaletet z nakupom! Jaz sem ga "kupoval" skoraj eno leto. Verjemi,se spla?a.Pa temeljito ga preglej- (najbolje.da vzame? s seboj kakega mehankarja,?e ti nisi ve?? v tem). Pa dober nakup... LP Alex. Citiraj
madmax Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ma pomojem je cena kr primerna, glede na to da ni klime in ima ta?voh motor in ne tako malo km-jev. :ne vem: Pejdi pogledat, zgubit nima? kej! Citiraj
ReDevil Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Kalibra za mamo - sli? se dobr! Probej najprej pelat voz, pa pol vid? kako in kaj, nekterih ludi niti ne mot tok da nima klime! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.