torstorm Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Kdo ima 323c ali ?e ve naj napi?e ko obrne klju? na pozicijo ON katere lu?ke se mu pri?gejo, posebno me zanima ?e se pri?ge lu?ka (avto znotraj njega pa narisan klju?).....To me zanima ker se mi prej ni pri?gala lu?ka za check engine, v knjigi pa je narisana da je v ?tevcu, v servisnih navodilih pi?e za to lu?ko zraven leto 1996, zato me zanima ?e so v 1995 letnike dali to ali ne. Lp Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Kokr sm jst razumu je pomen te lu?ke (klju? v avtu) kodno varovan u?ig motorja..recimo od zemirja GT-jka ma to lu?ko moja pa ne pa sta isti letnik. K so tud klju?avnce pol rali?ne. Usaj tko sm v navodilih prebrou. Gre se pa za 323f. Mo?no da se motm. Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 1. april, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 hvala, imam neka navodila od avta ki niso v ang ali nem??ini pa sem komaj nekaj razbral ven pa sem mislil da je to za ma?ino ... Zgleda da so novej?e mazde imele kodno varovan v?ig kot je moja Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 hvala, imam neka navodila od avta ki niso v ang ali nem??ini pa sem komaj nekaj razbral ven pa sem mislil da je to za ma?ino ... Zgleda da so novej?e mazde imele kodno varovan v?ig kot je moja Sj sam pogleda? klju?avnco pa prec vid? ?e ma? kodno varovan u?ig al ne. ?e ma? tako klju?avnco k na sliki pol si brez kodno varovanega u?iga ?e pa nima teh cifr 0, I, II, III ima? pa kodno varovan u?ig. Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 1. april, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 aha tak je to, tnx za informacijo. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 zdej pa men ni jasn, zakaj kodna nima teh cifr? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 zdej pa men ni jasn, zakaj kodna nima teh cifr? Ker je zakodiran da neve? na kateri cifri ima? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.