madmax Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Evo sem se komaj zadr?eval da vam nisem ?e prej kej zinu............sedaj pa je napo?il ?as da vam jo razkrijem! Kdor ?para na?para! L.2004, 30k km, usnje (sicer ne dvobarvno), tamo?na, kot nova.........naj slike povedo ostalo! Pa ne me spra?evat kako leti ker se ?e zdej tresem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 ooooo, p******a m******a, kok si pa zdej presenetu. . ?e zan? v Ajd. nisi tud mal omenu. oooo, j*** te. avto: HUDOOOOOOOO zdaj grem takoj en solo narest zate Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LEPI Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 dobra lubica Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 MaDaFaKa ! nice ride ! res si presenetil... pa veliko sre?nih in varnih kilometrov Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Opa,pravi surprise! Avtek pa legenda,ne bo ti ?al! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Violet Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 prava ?etica rde?ih osmic - prav lepo vaju (vas) je vidt - obstoja ?e kak?na druga barva? je imel prej?nji lastnik skoz gara?irano ker ima tako malo km pa ?e pra?na je zapovrh? sicer pa varno vo?njo in ni? da ni prvoaprilska potegav??ina, ker bi druga?e dal pod rubriko "moja predstavitev" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 hahah pricakovano od madmaxa.... upam da ga bos vsaj pol leta mel lepo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 1. april, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Guess what?1. APRIL ?koda ker mi ni ratalo ve? vas potegnit ..............bi moral dat ?e zjutri Pa brez zamere! da ni prvoaprilska potegav??ina, ker bi druga?e dal pod rubriko "moja predstavitev" violet ..... detektiv.press Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 priznam. nasedel sem kot [vstavi primerno] bi bilo pa fajn, ?e bi jo imel, itak. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Mater,ve? da sploh nisn pomislo na to..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 1. april, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 bi bilo pa fajn, ?e bi jo imel, itak. Sej to je blo ene vrste sanjarjenje na glas. In pol sem se zbudu in zagledu uno sivo grdobo pred blokom edit: modi lahko zaklenete tole temo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 prov kar sem pomislil je prvi april sem ?e jaz danes okol ljudi zajebaval da sem si jo nabavil in ker sem brez avta so kar verjel Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Prvo kar sem pomislil je to, da de zmerjam z izdajalcem. Ko sem videl RX-8ko ter glede na to, da si ?e zadnji? dajal spojler na primero sem takoj vedel, da gre za 1. april. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 Huda fora Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Violet Napisano 1. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2007 violet ..... detektiv.press kaj ?m, to je ?e neke vrste poklicna deformacijaSej to je blo ene vrste sanjarjenje na glas. In pol sem se zbudu in zagledu uno sivo grdobo pred blokom ?e se poskusim ?e v vede?evanju ti napovedujem v naslednjih no?eh in dneh barvne sanje (predvsem rde?e) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DMC Napisano 2. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2007 dobro si nas nagno, vsaka ti ?ast Citiraj NI NAM LAHKO!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 2. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2007 Huda fora, sam sm vedu d je nategancija ampak dobro izpeljano ni kj Jst bi pa tud rd reku "PRVI APRIL, MAM ?E MAZDO :mi pijemoo: ) ampak je ?ou res prodana. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 3. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. april, 2007 Ma ?koda samo da na datum 3.4. nisi ve? lastnik tega voza, drga? bi blo prec par kandidatov da uletimo u Postojno pa te fehtamo za testno vo?no! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.