yonas Napisano 1. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2004 Halo vsem, kupil sem 323C, letnik 96, ca.75000km in imam volan kar zguljen. Se da kje najti usnjen volan, rabljen, ki pa?e na 323c (brez airbaga) hvala v naprej za pomo? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 1. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2004 Lahko pa da? tudi tega preoble?i,?e ti seveda ?e volan ustreza;max. cena je recimo 20.000 SIT pri IUV na Vrhniki. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yonas Napisano 1. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2004 A pa?e od vectre? lpy Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 1. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2004 Hmmm...to pa res ne bi vedel. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 1. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2004 da? gor ?portnega, nastavek pa je za vse mazde in kie enak. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 4. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. oktober, 2004 ce mas zlizan volan potem avto sigurno NIMA samo 75.000km. se 100 zraven!!! jst mam 160.000 pa mije volan malo zlizan in to samo na eni strani. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BB Napisano 5. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 5. oktober, 2004 ups.. mo?no zlizan volan razkriva, da si ?e blizu 200.000 km razen, ?e ga je vozil kak?en delavec ali pa kmet, ki ima bolj hrapave roke OK to je bilo bolj za ?alo ampak za primerjavo imam na mojem Clarusu 156.000 km pa je zlizanost volana zmerna sigurno pa ne zaradi tega, ker bi Kia dajala bolj?o plastiko na volan od Mazde Druga? pa poi?? kak?en dobr ?portni volan (recimo Momo), kar ne bo ve?ja te?ava, ker si brez airbagov. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 5. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 5. oktober, 2004 ?e pozna? koga ki vozi kaj v bolgarijo,dobi? tam poceni robo.Za 27k sit dobi? usnjen ?portni volan ,zgleda pa kot je v acuri nsx.Malo manj?e dobi? ?e za 7k sit tam.Nasplo?no vsa tuning oprema je tam poceni. Da ma? tako zlizan volan,ni nujno da ma avto prevo?enih 200k km,lahko ga je prej?nji lastnik s ?im tak?nim ?istil,pa potem na soncu napoka pa se za?ne lu??iti.Jaz sem mel na moji mazdi tudi ?e malo zlizanega, pa ni mela dosti prevo?enih,saj sem poznal lastnika. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. oktober, 2004 Kolk je volan obrabljen sploh ni odvisno od prevo?enih kilometrov, saj moram sam na vask dve leti zamenjat usnje na volanu, ker imam bolj "kisel" pot in usnje ga ne prena?a najbolj in za?ne razpadat. Enako pa je s prestavno ro?ko enako jo "zjebe". Ja pa na leto naredim do 20-30 kkm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 6. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. oktober, 2004 lep sporten volan dobis ze za 15 cukov...al pa das tega preoblec... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
yonas Napisano 7. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2004 Avto ma servisno knji?ico in se tudi drugje vidi da ma 75000 km (stopalke, sede?i, diski, prve metlice na brisalcih....) Tko je to, da ima moj o?e hondo in ca. 70000km ter zgarane roke, pa je volan podobno zguljen. Za volan bi dal ?im manj... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.