Janez007 Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2022 pred 9 minutami je NevLado napisal: Sepravi ogrevan volan ki mi je nekako ratal "a must" pride paket style (ker ločeno ne moreš dokupit samo te funkcije)... style pa košta 61700 eur https://www.toyotaadria.com/si/pdf/cenik_vozil/2022/june/Toyota_bZ4X_1606.pdf Kupiš rokavičke za 30 evrov in je rešeno. 😉 1 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
NevLado Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2022 pred 15 minutami je Janez007 napisal: Kupiš rokavičke za 30 evrov in je rešeno. 😉 Pol se mi bo pa volan odrajsou ker je narjen iz cenenega skaja 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2022 pred 54 minutami je NevLado napisal: Pol se mi bo pa volan odrajsou ker je narjen iz cenenega skaja sej maš lahk volnene 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2022 Pri volnenih ti bo pa volan drsel. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2022 če bi rad imel ogrevan volan 2 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2022 In kako bos to cudo vrtel brez, da bo kabel v napoti ? 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2022 Okol vrata pa fajn zamotat volan 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2022 Tole greješ 5 minut in odklopiš.....😊😂🤣 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
NevLado Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2022 Fantje, svaka čast da iščete bistvo z lupo okoli naokoli Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano 22. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2022 Bistvo je.... da ga ne rabiš🤣 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 22. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2022 Ironija je če ga na službenem avtu nimaš in bi ga imel, na mojem pa je a ga ne rabim..... 🥴 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano 22. junij, 2022 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2022 pred 8 urami je Bini napisal: Ironija je če ga na službenem avtu nimaš in bi ga imel, na mojem pa je a ga ne rabim..... 🥴 menjaj 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Janez007 Napisano 27. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2022 Po nekaj mesecih vožnje izključno z bencinarji danes prevozim 300 km s Škodo Kodiaq dizel 150 4x4 MT. Kako sem bil zadovoljen, ko sem se po nekaj urah vožnje s tem robatim dizlom spet usedel v uglajeno Mazdo bencinarko. 4 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 27. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2022 pred 34 minutami je Janez007 napisal: Po nekaj mesecih vožnje izključno z bencinarji danes prevozim 300 km s Škodo Kodiaq dizel 150 4x4 MT. Kako sem bil zadovoljen, ko sem se po nekaj urah vožnje s tem robatim dizlom spet usedel v uglajeno Mazdo bencinarko. Tudi jaz ne pogrešam več dizla in hrupa izpod havbe. Saj gre, ne rečem, a cx30 je bolj uglajena. Veliko bolj spočit prideš na cilj kot z mazdo. Boste rekli, ja, višje sediš. Ni v tem fora. Pač veliko bolj udobna, tišja vožnja je. 🤗 3 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2022 Haha snežinkice... kolk trpite z dizli. Dejte si elektriko nabavt, da ne bojo ušeska trpela in da ne boste zmatrani. Srečni bomo, če bomo sploh še imel avte oziroma a si jih bomo sploh lahko še privoščili, sploh na dejstvo kaj nam pripravljajo v ozadju. 2 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
50keda Napisano 29. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2022 @Boss pri elektriki šele ušesa trpijo ... zdi se ti kot, da boš vzletel na luno od vseh teh frekvenc elektro motorjev, ko malo bolj pritisneš 2 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 29. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2022 Pri katerem avtu? Ne vem, nisem imel občutka, da bi kej žvižgalo ali da bi se kakšne neprijetne frekvence slišalo. Pa sem vozil BMW i3, VW e-Golf, e-Smart, Renault Zoe, Nissan Leaf. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 29. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2022 pred 5 minutami je Boss napisal: Pri katerem avtu? Ne vem, nisem imel občutka, da bi kej žvižgalo ali da bi se kakšne neprijetne frekvence slišalo. Pa sem vozil BMW i3, VW e-Golf, e-Smart, Renault Zoe, Nissan Leaf. Verjetno je mišljena cx 60. To tako gre, da so frekvence neznosne. 😊 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SeekK Napisano 29. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2022 pred 8 minutami je Boss napisal: Pri katerem avtu? Ne vem, nisem imel občutka, da bi kej žvižgalo ali da bi se kakšne neprijetne frekvence slišalo. Pa sem vozil BMW i3, VW e-Golf, e-Smart, Renault Zoe, Nissan Leaf. V ulici imamo Dacio. Se jo sliši že na daleč in res neposrečeno cvili...je pa dobra reakcija otrok, vsi na kup pa tuljenje električen avto gre! električen avto gre! 😄 dogodek vsakič ko gre mimo. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 29. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2022 Ampak a ni tisto zvok, ki ga mora oddajat el. avto pri nizki hitrosti, da opozarja pešce na prisotnost? To je umetno ustvarjen zvok in pri višjih hitrostih se izklopi. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
50keda Napisano 29. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2022 @Boss ja kot drugi ugotavljajo, ne mislim zunanjega, notri je pri cx-60 kar precej zvočno ko kick-down delaš. pri normalni vožnji, se sliši vendar zelo zelo malo, nekateri bi vrjetno rekli, da nič. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 30. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2022 Ja, ampak ko kickdownaš se vklopi bencinski motor in to je potem kakofonija raznoraznih zvokov... pač ni uglajen premijski dizel, ko stisneš pa navor opravi svoje brez razgrajanja 😂😆🤣 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
50keda Napisano 30. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2022 Ne ne ne, bencinski motor je čist lepo slišat, iz kuferana pa slišiš še dodatni "boost", mislim, da se tudi na ekranu prikaže nek BOOST indikator Se počutiš kot bi snemal naslednji del hitrih in drznih lool :D:D Ok, ok, že grem, tole tema nima v naslovu nikakršne sledi o "elektro" mobilih 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 30. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2022 Se pravi, da ni druge, da počakamo na dizla in bencinarja, če želimo tudi zvočno dobit premijski občutek. Da ne bo samo denarnica ječala zaradi premijskosti (ne vem če je ta beseda v SSKJ). Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
50keda Napisano 30. september, 2022 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2022 Vprašanje je ali je to byproduct ali pa je to namerno ... upam, da ne to slednje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.