Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 nekaj me zanim kaj pa zgornji del kolektorja ko pride ven iz glave? bo ostal original? Citiraj
uklopko Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 lepo in pohvalno z moje strani!!! Kdaj bo? pa zame naredu?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mike007 Napisano 19. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2007 nekaj me zanim kaj pa zgornji del kolektorja ko pride ven iz glave? bo ostal original? ?tudiram da bi zamenju, vendar me moti tole dvoje. Ne vem kaj je to?? Citiraj
zemir Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 ?tudiram da bi zamenju, vendar me moti tole dvoje. Ne vem kaj je to?? To dvoje sta ?portna izpu?na kolektorja ki prideta na glavo. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 Pomoje je najbolj pomemben zgornji del kolektorja, tole kar sta vidva naredila je pa potem naprej Citiraj
mike007 Napisano 19. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2007 Pomoje je najbolj pomemben zgornji del kolektorja, tole kar sta vidva naredila je pa potem naprej V ve? kaj je tista cevka na izpu?nem kolektorju?? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 nisem opazi da je obkro?eno Lahko da je voda ki gre do pe?ke v kabino, za gretje Citiraj
uklopko Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 voda zraven kolektorja mission imposible!!! Druga?e pa imam tudi jaz neko cev s kolektorja ven na 1.5 motorju ampak nism imel za mar kam gre!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 kaj pa ?e je za VRIS sistem? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 U glavnem naredila sta tist kar je ze blo oroginalno samo vecjo cev sta dala. Kolektor je privit na glavo, tiste cevi ki sta jih pa naredila pa na kolektor, tako da sta pridobila malo vec kot nic.Ce bi tisti del, ki sta ga naredila novega, pustila in naredila KOLEKTOR, bi bila razlika tako pa dvomim da bo kaj, razen kakega bobnenja. Mogoce vem kaj mogoce pa vseeno nic. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tich Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Ce bi tisti del, ki sta ga naredila novega, pustila in naredila KOLEKTOR, bi bila razlika tako pa dvomim da bo kaj, razen kakega bobnenja. Se pridruzujem mnenju. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.