Alex Napisano 9. april, 2007 Prijavi Napisano 9. april, 2007 Zanima me,kje je zapisana ?tevilka barve v Mazdi 6?.Z mojim pitorjem je nikakor ne najdeva. Rabim jo namre? za majhna popravila(od kamen?kov itd..) Eno mi je zme?al ,ampak na avtu deluje bolj sivo-plavo-zeleno(moja je titanium grey)-titan svetlo siva. Na internetu sem zasledil,da obstaja ve? Mazda titanium grey barv: -Titanium grey ?t. 25 G (od leta 2002-naprej).. -Titanium grey II ?t. 30B(od leta 2004-naprej).. -Titanium grey 2 ?t.29 Y (od leta 2004-naprej).. Moja je l.2004,tako da ne vem, katera bi bila lahko prava LP Alex. Citiraj
madmax Napisano 9. april, 2007 Prijavi Napisano 9. april, 2007 Ponavadi pi?e na nalepki oz. plo??ici na kateri je tudi VIN (?t. ?asije) in ?e ene par stvari. Kje to?no je pa ta nalepka pa nebi vedu iz glave.........je pa skoraj 99% nekje pod prednjo haubo. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2007 Prijavi Napisano 9. april, 2007 verjetno je na pli??ici in ne pi?e titanium grey ampak samo koda barve, pri meni recimo SQ samo to je na MX-3 rde?a, na plo??ici ponavadi pi?e Color in spodaj koda Citiraj
Allyssa Napisano 9. april, 2007 Prijavi Napisano 9. april, 2007 am,..zakaj pa men pi?e na prometni kere barve je? :ne vem: E7D Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2007 Prijavi Napisano 9. april, 2007 am,..zakaj pa men pi?e na prometni kere barve je? :ne vem: E7D zato ker je to koda sive barve in vsaka ?rka/?t. pomeni nekaj, prva mislim da ?e je metalik ali pa navadna potem barva (?rna, rde?a, siva, bela, ....) zadnja pa ne vem to?no kaj je. Sem enkrat na tehni?nem gledal kaj pomenijo pa sem pozabil sej pri meni tud v prometni pi?e da je S3M kar je navadna rde?a Citiraj
Boss Napisano 9. april, 2007 Prijavi Napisano 9. april, 2007 Nikar se tolk matrat z me?anjem barv. Enostavno gre? na servis, kjer vtiokajo ?tevilko ?asije in dobijo kodo barve. Nakar ti samo naro?ijo korekturni komplet v katerem je to?no taka barva, ki jo rabi? vklju?no s tubico laka, da zadevo utrdi?. cena - sitnica Citiraj
Alex Napisano 9. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2007 Nikar se tolk matrat z me?anjem barv. Enostavno gre? na servis, kjer vtiokajo ?tevilko ?asije in dobijo kodo barve. Nakar ti samo naro?ijo korekturni komplet v katerem je to?no taka barva, ki jo rabi? vklju?no s tubico laka, da zadevo utrdi?. cena - sitnica Aha,to bo res najbolj?e...Thank,Boss,nisem niti pomislu na to varianto LP Alex. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.