kowkele Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 (urejeno) Pozdravljeni! V mazdi, ki sem jo kupil je dodatno montiran avto alarm Cobra 3865( ostali podatki na njemu: Delta Elettronica S.p.a). Zanima me, ?e kdo ve, kako se ga ugasi, ko se ti enkrat vklopi:s tem mislim, da ?e po nespre?i prehitro odpre? vrata-preden zapiska. Ali pa tudi, ?e po nesre?i pritisnes dvakrat unlock na dalincu centralnega zaklepanja. Ima tudi gumb pri volanu levo spodaj(zraven gumba za nastavitev vi?ine ?arometov). Ko se mi je to naredilo sem pa? nekajkrat odklenil in zaklenil z daljincem in pritisnil tisti gubek. In se je nekako sklopil. Samo ni pa prijetno, da stvar tuli in vsi zijajo. :):) Brskal sem po internetu za kak?nimi navodili vendar brez uspeha. Zelo bi bil vesel, ?e bi mi kdo napisal, kako se ga izklopi. LP P.S. ?e ena zanimivost: ali je prav, de sem lahko v?gal avto, ?eprav je alarm tulil? Edit: izbrisal sem ti serijsko ?t. ker ni najbolj pametno jo objavljat! Popravljeno 11. april, 2007 od Marko_mx-3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
goldhorn Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 Ali ni najenostavneje vpra?at prej?njega lastnika? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 P.S. ?e ena zanimivost: ali je prav, de sem lahko v?gal avto, ?eprav je alarm tulil? kar se tega tice a mas blokado motorja vezano na alarm? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 Pozdravljeni! V mazdi, ki sem jo kupil je dodatno montiran avto alarm Cobra 3865( ostali podatki na njemu: Delta Elettronica S.p.a). Zanima me, ?e kdo ve, kako se ga ugasi, ko se ti enkrat vklopi:s tem mislim, da ?e po nespre?i prehitro odpre? vrata-preden zapiska. Ali pa tudi, ?e po nesre?i pritisnes dvakrat unlock na dalincu centralnega zaklepanja. Ima tudi gumb pri volanu levo spodaj(zraven gumba za nastavitev vi?ine ?arometov). Ko se mi je to naredilo sem pa? nekajkrat odklenil in zaklenil z daljincem in pritisnil tisti gubek. In se je nekako sklopil. Samo ni pa prijetno, da stvar tuli in vsi zijajo. :):) Brskal sem po internetu za kak?nimi navodili vendar brez uspeha. Zelo bi bil vesel, ?e bi mi kdo napisal, kako se ga izklopi.LP P.S. ?e ena zanimivost: ali je prav, de sem lahko v?gal avto, ?eprav je alarm tulil? Edit: izbrisal sem ti serijsko ?t. ker ni najbolj pametno jo objavljat! ?udno...Jaz imam tudi avto-alarm montiran,samo ko z daljincem odpre? vrata,tudi ?e ne zapiska in odprem vrata, se ne spro?i alarm...saj se tudi ne sme,ker ga deaktivira?.. Poglej ti pri kakem monterju avtoalarmov,?e je vse v redu zmontirano...ker ?e avtoalarm tuli,valjda ne bi smel v?gati.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 men piska alarm pa ga lahko uzgem.. je pa odvisno od nastavitve alarma.. mas tm en kup jamperjov al kok se pravilno rece... in tm stimas kaj pa kako funkcionira .. lahko da mas nerobe prklopleno ... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 Kobre lih ne poznam ampak so pa vsi alarmi na ist shit narejeni!!! Kar se ti?e blokade je tko!!! ?e je blokada narejena oz vezana na alarm (seveda ?e alarm deluje in ni zjeban) potem avto nikakor ne sme v?gat ko je pod alarmom(recimo odpre? s kljuu?om alarm tuli in ga ho?e? zalavfat) Lahko pa ima? vse zvezano(senzorji,stikala itd.) pa NE pa blokade kar je tud mo?no!!! Kar se ti?e samega alarma,?e nima? servisnega klju?ka za izklop alarma (v primeru okvare) in te zajebava je najbolje ga demontirat! Za samo programiranje in navodila pa se obrni na kakega ?tromarja ki montira te alarme!!!npr.tegale?e ne pa google pa gasa!! http://www.vorsan.com/modules.php?name=Con...page&pid=31 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdafrik Napisano 11. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2007 jaz sem pri prej?nji imel alarm in ko sem ga enkrat zaklenil z daljincem odklenil pa s klju?em ja za?el tulit, v?gat pa tut slu?ajno ne, tak da po moje ta alarm ni serijski oz. ni vezan na kodo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.