ReDevil Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 Tole temo sm odpru z namenom, da si mal izmenjujemo mnenja katere kraje se spla?a obiskat, kam se spla?a it, da se ?imbolj uresni?i rek: CARPE DIEM! Jaz kot pravi hribolazec, sem npr. res ljubitelj teh aktivnosti in vsak prost dan izkoristim za kej tacga, sicer pa je zdej za viknd u planu sko?it al do Bohinja in bli?nje njegove okolice al pa prot Kranski gori in mogo?e na Vr?i?, pa mal Mojstrana, dolina Vrat, slap Peri?nik, obenem pa mogo?e ?e Blejski vintgar, no taki so plani za soboto. U Nedeljo pa gremo na Menino planino, kamor se hodi max 2 ure ?e se ?tarta iz Tuhinske doline (vas ?e?njice ali Golice), pa vreme bo fuuul lepo in treba izkoristit. Trenutno se ulaufavamo za k?ne bl konkretne gri?e in bo Menina pr?la kot naro?ena! No napi?te ?e ostali kaj priporo?ate in mogo?e kdo dobi kak?no idejo, upam pa da nas je ?imve? takih ki radi kam gremo, predusm pa da ne u?ivamo ob gledanju varjante tele v I zija! :ne vem: U?ivite u naslednih son?nih dneh! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 En predlog!!! Lahko gremo narest meet na 3glavu!!!!(velja za hribolazce seveda) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 En predlog!!!Lahko gremo narest meet na 3glavu!!!!(velja za hribolazce seveda) kaj je pa z unimi slapovi al kaj si ?e razlagu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 13. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2007 ?e si mislna slap Peri?nik, tega je te?ko falit, tko da ?e te zanima, se pel? mim Jesenic prot Kranski, pol pa ?ez Mojstrano proti dolini Vrata in ?e na poti do ke je slap Peri?nik na desni strani, do njega pa ma? max 5 minut pe?ak u en naizi hrib! Je pa res finu, se spla?a it pogledat kdor ?e ni biv! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 ne nism misla tega slapa,..zadn? je klopko razlagu od enga tm pr njih :ne vem: mene tko al tko ?aka vikend u postli,..na ?alost v dru?bi antibiotikov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 kaj je pa z unimi slapovi al kaj si ?e razlagu? Za to pa ?e vedno velja samo ?as si mora? vzet!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 No kot ?tajerc in mountn bajker poznam "na?e" Pohorje tudi z druga?ne strani. Marsikdo vidi Pohorje samo kot smu?arsko sredi??e in pozna recimo Sne?ni stadion zaradi Zlate lisice. ?e celo mnogi Maribor?ani. Marsikdo ne pozna srca Pohorja. Ker sn ?e kr nekaj prekolesaro po njem,vem kaj je srce Pohorja. In ta ob?utek,ko se tam pelje? s kolesom je res nekaj posebnega.Ne pretiravam,?e re?em,da navoha? gozd,navoha? sve? zrak. Ob vsem tem pa ?e ti?ina narave,samo kako pti?je ?vrgolenje.....skratka fenomenalno. Tak da zelo priporo?am obisk Pohorja malo druga?e,s kolesom,seveda tistim,ki jih to veseli in ki u?ivajo v naravi in na kolesu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 13. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2007 Pa Lovren?ka jezera? Kaj bi blo pa najbol zajeti u enodnevni izlet po MBju! :ne vem: Do zdej sm biv sam na razglednem stolpu na pohorju, na Piramidi, mav hodu po Lentu, kej dost druzga pa niti ne! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 Pa Lovren?ka jezera? Kaj bi blo pa najbol zajeti u enodnevni izlet po MBju! :ne vem: Do zdej sm biv sam na razglednem stolpu na pohorju, na Piramidi, mav hodu po Lentu, kej dost druzga pa niti ne! Pozna? Lovren?ka jezera?? Svaka ti ?ast! Ja super je,se da z bajkom tja komot.Od mene recimo ene 2.do2. pa pol ure vo?nje z bajkom. Pa en dan je premalo,?e ho?e? nekaj videt,sploh pa ?e ho?e? ?e kaj u?ivat zraven. Glavno,da si Lent vido,to je pa "srce" Maribora. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 13. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2007 Ja MB mi je res ful v?e?, vrjetn mi je celo najlup?i ve?ji mest u SLO! Kaj pa ?e bi se enkat mazda?i dru?no odpravl na kak izlet - tko u smislu u?ivancije, da niso zmer lih sam pija?ke, ob le-teh pa debate o fedrih, pa gumah, odbija?ih itd. Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 Kaj pa ?e bi se enkat mazda?i dru?no odpravl na kak izlet - tko u smislu u?ivancije, da niso zmer lih sam pija?ke, ob le-teh pa debate o fedrih, pa gumah, odbija?ih itd. Se pridru?ujem predlogu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
makaveli Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 Ja js sm tud za kako hrbovsko sre?anje.Pe? seveda. Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Kaj pa ?e bi ?li za en dan dirkat na grobnik ?Aja gre kdo 27, aprila ? Link. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 samo to je za motoriste, kaj naj jaz z Tomos APN pridem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 samo to je za motoriste, kaj naj jaz z Tomos APN pridem V naslovu ne pi?e s ?im, tako da lahk tud z APN 6s uleti?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 24. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2007 Enkat u kratkem mamo u planu it na Krnsko jezero, mi je pa ?ov da nism ?e zdele tm, no oglejte si slikce, noooro! http://24ur.com/naslovnica/svetkanala/svet...424_3095767.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ka?ni so kej predlogi za ta viknd, da vidm ?e me kej zamika, predvsm nedela je aktualna, k bo finofajn vreme! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Nobenih predlogov z moje strani,samo slu?ba. ?al..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 obalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 obalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sej eni smo ?e tukaj... Citiraj
komar Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Sej eni smo ?e tukaj... In drugi vam zavidamo ... ... saj ne, bi pa bili mi tudi tam, sploh sedaj, ko je zunaj son?ek... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 eni bomo pa jutr Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Eni bomo pa celi vikend v ?vici!! ?e dobro,da je klima tam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 eni bomo pa jutr Me vzame? zraven - saj bom kov?ke nosil... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 A se ne bo? z avtom peljal??? ? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.