M-Fan Napisano 13. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2007 Zdravo! Vozim Mazdo 323 sedan '97-'98. Od ?asa do ?asa mi utripa lu?ka za airbag, in sicer po 6x, nato 2-3s ni? in zopet 6x. ti intervali trajajo nekje po 10-20min. v?asih sploh ne utripa, v?asih pa ceu dan!!! :ne vem: V knji?ici mi pi?e samo naj grem ?imprej na servis, a tudi na servisu ne vedo kaj bi to lahko blo!!! ?e morda kdo ve, kaj nej bi to pomenil, al ?e ma iste probleme morda tudi s kaatero drugo mazdo. sem pa ?e gledal vsa stikala, vse ?ice majo dobr stik, celo sede? sm vn ?raufu Hvala za odgovore! Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 13. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2007 Kabel ki gre na airbag na volanu ima? prekinjen, to je to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.