STAJERC Napisano 18. marec, 2005 Prijavi Napisano 18. marec, 2005 Jaz ne vem zakaj se tolk obremenjujete z homologacijo! :ne vem: Meni policaji ?e nikol niso niti vpra?ali za homologacijo, pa sploh nimam homologiranih felg, izpuha pa filtra pa ?e kaj bi se na?lo! Me pa policaji doskrat ustavijo, pa nikol nobenih problemo (no do sedaj)! Je pa res da se bolj na ?tajerskem vozim in da me v Lj ali bolj proti obali ?e niso ustavili! Brat ma povsem iste izku?nje pa naredi na cesti marsikero pizdarijo! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. marec, 2005 Prijavi Napisano 18. marec, 2005 skbi me zaradi tega ker so me pred slabim mesece policaji vstavli in sem jim mogu pokazat motor, pol me je pa ?e reku da nimam originalnega filtra da je kao po naro?ilu narejen v tovarni! In vkratkem imam namen nazaj vgradit ?portni filter, ?e si mi ga bo spla?al. Citiraj
mimixtz Napisano 19. marec, 2005 Prijavi Napisano 19. marec, 2005 Lhko ti i??ejo dlako v jajcu, sam pa mislim in imam tudi izku?nje take (na teh. in z policaji), da ?e nima? na avtu nekaj, kar zelo izstopa, je malo mo?nosti, da te bodo zaje***ali. Lahko pa ti te?ijo tudi recimo zarad dodatne stop lu?i, ?e je avto serijsko ni mel in ni originalna. Citiraj
dadi Napisano 20. marec, 2005 Prijavi Napisano 20. marec, 2005 lp tu mam eno fotko od moje mazde da si jo lahk mal pogledate Citiraj
DonFilipo Napisano 20. marec, 2005 Prijavi Napisano 20. marec, 2005 Ko smo pri homologaciji, je najbolse, ce imate avto registriran v drugi drzavi in vam policaji nic ne morejo. Tako kot recimo jst Ce mi kdo tezi, mu jasno dam vedeti, da je avto registriran na hrvaskem in je po merilih hrvaskih zakonov tehnicno brezhiben in, da za moj avto tukajsnji zakoni ne veljajo. Tudi ce nimam zimskih gum. Potem vsakem mladem plavem petelinu zaprem smrdec gobec! Pa naj se jebejo! P.S. Pr nas pa sploh ne vejo kaj je homologacija. Ko me je na meji hrvaski policaj vprasal za xenon in sm mu razlozu, me je vprasu, ce je to dovoljeno, da bi si to on dau na golfa trojko !?! Idioti! Pa stajerc ma prow. Ne razburjajte se zaradi homologacije. Itak ne preverjajo, pa tud ce bi. Poves da si kupu ze tak rabljen avto in da ze par let prez problema delas tehnicnega. Naj ti dokaze. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 20. marec, 2005 Prijavi Napisano 20. marec, 2005 Po drugi strani, pa moram komentirati slovenijo in EU. Take zadeve se dogajajo zaradi in samo zaradi EU. Ker vcasih ko slovenija ni morala izpolnjevati vseh teh evropskih meril, tudi taksnih strogih zakonov ni bilo. Tudi CPPa ne. In zaradi tega mi vse gre na kurac, ker je vsa evropa tok v kurcu zaradi tega. Pa ni samo v sloveniji, povsod v EU je. A ni blo lepo ko smo se "na balkanu" lahko vozli z kramami in smo na avto lahko dali kar smo hotli - tudi mesalec za beton namesto spojlerja?! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
STAJERC Napisano 22. marec, 2005 Prijavi Napisano 22. marec, 2005 Ja res da se to dogaja zaradi EU, sam v EU priznavajo TUV in ni potrebno vsako stvar, ki jo da? na avto in ima TUV vpisovati v homologacijski karton?ek! Za vse ki se sekirate zaradi homologacije, pa naj povem, da sm v?eraj naredil tehni?nega brez problema Nobeden me ni vpra?al za homolgacijo za felge, fedre, izpuh in ?portni filter pa tud plini so ?li skoz kot za hec! LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. marec, 2005 Prijavi Napisano 23. marec, 2005 V kratkem gre tud moj filter nazaj pod pokrov motorja, bi pa rabu ?e ene 15-20cm 70mm cevi, ?e ma kdo kak?no idejo, kak?no uporabit? LP! Marko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.