Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo,

Ima mogoce kdo izkusnje s klimatsko napravo v sestici? Vceraj sem namrec opazil, da klima ne deluje, kot bi morala / skratka, ne hladi. Vklop / izklop kompresorja se slisita. Gre samo za pomanjkanje plina, ali je kaj drugega lahko tudi narobe?

Hvala za odgovore!

Napisano

Jaz jo ?e par dni uporabljam(tukaj pri nas ga ?e po?teno kuri).Pri moji M6 za?ne pihat mrzel zrak ?e po par sekundah...

Najbr? bo res kakega plina zmanjkalo :whatever: ...

Kolko je pa stara tvoja M6?

LP Alex.

Napisano

Jaz jo ?e par dni uporabljam(tukaj pri nas ga ?e po?teno kuri).Pri moji M6 za?ne pihat mrzel zrak ?e po par sekundah...

Najbr? bo res kakega plina zmanjkalo :whatever: ...

Kolko je pa stara tvoja M6?

LP Alex.

Konec maja bo 4 leta.

Napisano

Pol bi pa res znalo bit to,da je mogo?e premalo plina(lahko ti kaka cev pu??a :whatever: ).

Najbolj?e,da sko?i? do servisa pa da prekontrolirajo,preden pride prava vro?ina ;):bravo:

LP Alex.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

je morda tvoja 6ka 2002 letnik? ?e sli?i? cviljenje jermena ob razbremenitvi le ta ni zadostno napet. stvar se re?i z dvema vijakoma in novim jermenom

Napisano

Imam 2,5 leta staro ?estico in mi je ravno pred kratkim nehala delat klima. Na servisu so napolnili plin in ga obarvali, ?ez par dni pa sem ?el na kontrolo in so pregledal cel sistem klime. Na?li niso ni?, bi blo pa lahko mo?no, da so v fabriki nalil premalo (spodnja meja) plina :blink: . Zaenkrat dela b.p. sem pa ?e malo skepti?en, ?e je to taprav vzrok :( .

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Napisano

Imam 2,5 leta staro ?estico in mi je ravno pred kratkim nehala delat klima. Na servisu so napolnili plin in ga obarvali, ?ez par dni pa sem ?el na kontrolo in so pregledal cel sistem klime. Na?li niso ni?, bi blo pa lahko mo?no, da so v fabriki nalil premalo (spodnja meja) plina :blink: . Zaenkrat dela b.p. sem pa ?e malo skepti?en, ?e je to taprav vzrok :( .

Ja,saj to je vedno najslab?e,?e se ne odkrije napake.Lahko,da je res ?e tovarni?ka napaka,ali pa se ti bo ponovila ravno takrat,ko to najmanj rabi?-poleti v kaki koloni :(

Bolje bi bilo po mojem mnenju,da ?e je ?e kaka napaka v sistemu,da se odkrije pred poletjem.

LP Alex.

Napisano

je morda tvoja 6ka 2002 letnik? ?e sli?i? cviljenje jermena ob razbremenitvi le ta ni zadostno napet. stvar se re?i z dvema vijakoma in novim jermenom

Je letnik 2003. Sem bil ravno na servisu in so napolnili plin. Ob priliki se bom ponovno zapeljal do servisa, da pregledajo, ?e slu?ajno kje pu??a (so dodali obarvan plin). Lahko to z jermenom mogo?e malo pojasni?. Ker klima sicer spu??a neke cvile?e zvoke.

Napisano

Sicer malce neumestno vpra?anje al pa tudi ne :ne vem:

Fantje a slu?ajno klimo uga?ate pozimi? Ker na?eloma je najbolj zdravo, da je klima pri?gana tako poleti kot pozimi saj tako se zmanj?a mo?nost, da bi se kaj "sprijelo" zaradi neuporabe.

Pri meni je klima nonstop na avtomatsko, pozimi nastavljena na 20 stopinj, poleti pa 22 stopinj.

33112_1.png

Napisano

Pri meni je klima nonstop na avtomatsko, pozimi nastavljena na 20 stopinj, poleti pa 22 stopinj.

Pri meni enako - no, temperature se ne ujemajo ... :P

Papa, Tomi
Napisano

Tudi jaz imam klimo na avtomatiko non- stop...pozimi na 22° C,poleti pa se ?e nisem vozil z M6,ker je ?e nisem imel ;)

Napisano

Fantje a slu?ajno klimo uga?ate pozimi?

in punce.... odvisno od tega kolk me zebe, al mi je prevro?e
IPB Image
Napisano

js pa ?e polet nimam "skor" nikol pr?gane ?zmeden? (razn ?e je mt zravn k je ful te?na, da ji je vro?e :hohoho: )

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

js pa ?e polet nimam "skor" nikol pr?gane ?zmeden? (razn ?e je mt zravn k je ful te?na, da ji je vro?e :hohoho: )

Hmmm, ti ka?a biti?

Ali pa premalo je? - si la?na in te zato tudi poleti zebe... :hudicek:

Papa, Tomi
Napisano

Tukaj pri nas na morju pa ni preve? zdravo,?e nima? klime...poleti,ko je v senci 38°(a sence nikjer), :P

ti hitro skuha mo?gane,?e ima? parkiran avto na soncu ;)

Napisano

:ne vem:

je pa res, da velik bol? prena?am vro?ino kukr mraz,... Objavljena slika

jem pa sigurn ne premal Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

:ne vem:

je pa res, da velik bol? prena?am vro?ino kukr mraz,... Objavljena slika

jem pa sigurn ne premal Objavljena slika

Fuj,mraz...to ni zame... :(

Vro?ina rulz :bravo:

Napisano

jaaaaaaa,..son?k je zakon Objavljena slika

No,no,zato poleti ?im ve?krat sem dol,kopalke gor(al pa tudi ne)in juuuuuuupi... :danzoman:

Napisano

mhm,..pridem u soboto,..ma ne?ak b-day :hohoho:

Ups,malo smo udarli mimo teme :whatever:

LP Alex.

Napisano

Je letnik 2003. Sem bil ravno na servisu in so napolnili plin. Ob priliki se bom ponovno zapeljal do servisa, da pregledajo, ?e slu?ajno kje pu??a (so dodali obarvan plin). Lahko to z jermenom mogo?e malo pojasni?. Ker klima sicer spu??a neke cvile?e zvoke.

meni je ob obremenitvi oz. v desnem ovinku cvilil jermen. razlog ki so mi ga navedli je, da se premika kompresor glede na jermen. to so mi odpravili z dvema svinjsko dragima vijakoma. ?e vedno pa se mi povavlja ob?asno cviljenje zavor...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.