peo Napisano 16. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2007 Zanima me, ali ima mazda 323 karavan 1.6 (l.93, serija BW) enake sprednje diske kot mazda 323 serija BG. P.S. Za pritjevanje gume nimam vijakov temve? matice (serijsko) Najlep?a hvala! Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2007 mazde imajo vse matice, edino pri najnovej?ih ?e so kaj spremenili Nima iste diske, so pa tvoji 2mm ve?ji ima pa iste kot: 1.1(BF1) 85-87 1.3(BF1) 85-89 1.5(BF1) 85-89 1.6(BF1) 85-89 1.7D 85-87 in ?e 323 karavan 1.5 (BW1) 85-91 To sem pobral iz kataloga EBC bremz Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wiperboy Napisano 16. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2007 o peo tu ti pa jaz ne morem pomagati in kak kaj ?tudij u lublan???? Citiraj gremo na?i..... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
peo Napisano 16. april, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 16. april, 2007 marko_mx-3, najlep?a hvala. K se mi zdi de so mi v trgovini z avtodeli naro?il diske za 323 BG od letnika 90 naprej... ti verjetno misli? 2mm v premeru de so moji ve?ji... ?e so vse ostale mere iste, pomojm to niti ne bi smel bit velik problem, ne? Dej ?e lahko, mi po?lji prosim mere mojega diska oziroma skico z merami...thnx Wiperboy...diske sm pa kr nove naro?u...ta stari so mel stene ?e ku uni merilni listi?i Drga? pa kr ?tudiram ja...sej kumi ?akam de pade diploma...pole pa povabm vse na en velk ?ur Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wiperboy Napisano 17. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2007 marko_mx-3, najlep?a hvala. K se mi zdi de so mi v trgovini z avtodeli naro?il diske za 323 BG od letnika 90 naprej...ti verjetno misli? 2mm v premeru de so moji ve?ji... ?e so vse ostale mere iste, pomojm to niti ne bi smel bit velik problem, ne? Dej ?e lahko, mi po?lji prosim mere mojega diska oziroma skico z merami...thnx Wiperboy...diske sm pa kr nove naro?u...ta stari so mel stene ?e ku uni merilni listi?i Drga? pa kr ?tudiram ja...sej kumi ?akam de pade diploma...pole pa povabm vse na en velk ?ur te dr?im za besedo!!! :mi pijemoo: Citiraj gremo na?i..... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2007 niso isti diski!!!! Ker je tudi globina razli?na in ne bo ?el gor, tako da naj kar za tvojo naro?ijo cel katalog je na voljo na spodnji povezavi, je pa 6 MB velik http://www.ebcbrakes.com/Assets/2007ukautocat.pdf (save as) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
peo Napisano 17. april, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. april, 2007 hvala ej, to mi bo res koristlo... Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.