KAALman Napisano 5. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 5. oktober, 2004 sicer so ve?ino ?e videne, ampak ?iste in uporabne za ozadja TUKAJ ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 7. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2004 ne vem, no. Ce mene vprasas so tele slikce ni? novega, medtem si pa raj tole oglejte: http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110132.jpg http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110126.jpg http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110137.jpg http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110140.jpg http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110112.jpg http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110113.jpg http://img.photobucket.com/albums/v189/sha...gt/P8110139.jpg Zame ena lepsih rx8 Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 7. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2004 Meni osebno pa ni preve? v?e?, preve? vsega naki?kano!! Lahko pa nam tvojo RX-8 poka?e? ?e jo seveda ima?!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 7. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2004 meni pa je zelo v?e? s temi spojlerji,samo jaz bi mel druga?no barvo. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 8. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. oktober, 2004 meni pa je zelo v?e? s temi spojlerji,samo jaz bi mel druga?no barvo. belo ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 8. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 8. oktober, 2004 meni pa je zelo v?e? s temi spojlerji,samo jaz bi mel druga?no barvo. belo ? Da ne bo? mislu... bela zelo lepo pride, ve?!!! Sem sicer osebno bolj za temne barve ampak RX-8 bi si izbrala v beli.Sploh ta bela, (je ?al ni za evropo, je bela perla in se barve zelo lepo prelivajo. Look: Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 8. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 8. oktober, 2004 Druga?e pa : v pripravi je Body Kit RX-8 "X-treme" Kmalu dobavljivo! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 8. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 8. oktober, 2004 tale od ath-ja je primer kako narest lep avto grd. plastik fantastik...feltne pa kr neki...jao "x treme-ly" ugly kit bela je pa tud meni vsec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 8. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 8. oktober, 2004 kak keremu, meni je osebno ta kit v?e?,posebej od spredi.Vzel bi belo,rumeno ali pa modro barvo. wildcat: kak?na pa bo cena kit kompleta? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 9. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2004 Lahko pa nam tvojo RX-8 poka?e? ?e jo seveda ima?!! Mislim, da so slikce ?e gor in sicer jih je dal Yavarye, ko sta bila z DonFilipom na Grobniku. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest Guest Napisano 9. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2004 Lahko pa nam tvojo RX-8 poka?e? ?e jo seveda ima?!!Mislim, da so slikce ?e gor in sicer jih je dal Yavarye, ko sta bila z DonFilipom na Grobniku. to?no to. Drga? pa mate tuki eno slikco posneta na dragu v portoro?u Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 9. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2004 Lahko pa nam tvojo RX-8 poka?e? ?e jo seveda ima?!!Mislim, da so slikce ?e gor in sicer jih je dal Yavarye, ko sta bila z DonFilipom na Grobniku. to?no to. Drga? pa mate tuki eno slikco posneta na dragu v portoro?u puzabu prjavt Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 9. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2004 a to si bil ti, pismo bi te mogu stepst za rokav druga?e pa, kolkkrat si pa ti ?e vozil drag s temle avtom ? al se meni samo zdelo da ti nekam ni glih ?lo ? pa brez zamere ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 RX-8 z turbochargerjem od motosporta http://www.rsportscars.com/slo/avto/rx8_motorsport.asp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 a to si bil ti, pismo bi te mogu stepst za rokav druga?e pa, kolkkrat si pa ti ?e vozil drag s temle avtom ?al se meni samo zdelo da ti nekam ni glih ?lo ? pa brez zamere ! ne, ne, avto je vozu fotr. Je bil pa to njegov prvi drag. ?e bi jst vozu bi ?la precej hitrej. Drga? sva pa stavla da je moja VTI hitrej kot njegova rx-8. No, zve?er sm mel zastonj ve?erjo Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 koliko ps pa ma tvoj foter v rx-8 ? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 koliko ps pa ma tvoj foter v rx-8 ? ta je ta ?voh, 192 KM Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 10. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 No, zve?er sm mel zastonj ve?erjo a ti drga? doma pla?uje? hrano ? khm... pismo... tole pa ni glih pohvalno za mazdo, da gre en VTI bolj kot RX-8 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 No, zve?er sm mel zastonj ve?erjo a ti drga? doma pla?uje? hrano ? khm... pismo... tole pa ni glih pohvalno za mazdo, da gre en VTI bolj kot RX-8 ne, sam u gostiln mi je ?astil ve?erjo Ma mor? gledat da je moj VTI skor 200 kil la?ji od mazde. Pa da moj VTI ni ?ist serijski. Ne me res zanima kako bi ?lo ?e bi mazdo vozil nekdo ki zna vozet. Me zanima kaka bi bla pol razlika Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 No, zve?er sm mel zastonj ve?erjo a ti drga? doma pla?uje? hrano ? khm... pismo... tole pa ni glih pohvalno za mazdo, da gre en VTI bolj kot RX-8 ?e ni bil ta prav voznik za volanom Rexija Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 In koliko ima? ti realnih KM pod haubo?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 In koliko ima? ti realnih KM pod haubo?? jah tm 180-185. Ne vem, v petek grem k Senici pa bomo vidl. Jih bo pa kmalu preko 200, ?e bo vse po sre? Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 10. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2004 In koliko ima? ti realnih KM pod haubo?? jah tm 180-185. Ne vem, v petek grem k Senici pa bomo vidl. Jih bo pa kmalu preko 200, ?e bo vse po sre? kako bos pa to izvedel, ce smem prasat....T al samo chipanje....prasam pa zato, ker nimam pojma kaksne risorse ima ta vrsta motorjev... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 11. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2004 verjetno bo turbina,s ?ipom se ne da realno spraviti ?ez 200hp VTI-ja Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cresh Napisano 11. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2004 verjetno bo turbina,s ?ipom se ne da realno spraviti ?ez 200hp VTI-ja ne, ne ne bo T, ?al ni dnarja. Hja, zdele mam zamenjane odmi?ne(ITR),ses.kolektor,CAI. Potem pride ?e celotn izp.sistem, drugi bati, mogo?e ?e menjalnik od ITR, pa ?e po?telana eloktronika in nanase 200KM. Za ostalo bo pa poskrbel nitro Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.