YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 n? novga, saj se zjutraj ?e vse na servisu pomenijo, tako da lahko samo kritizirajo... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ...in govorijo kok so oni najbolj?i kok so oni ful u redu... Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ... obenem pa se ne zavedajo da so sam ?e za na ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 dirkalno stezo, ker njihov navor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 samo uni?uje ceste in bi moral prepovedat take.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ... gorke tipe, ki ustrahujejo po cestah, a vendar ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ...se vmes ?e vedno najdejo bavarci... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ...v irharcah s kriglo v roki, ki zabodeno gledajo v svet... Citiraj
jures Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 s planeta Mars in se nam smejijo ko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ... eni predniki Talibonov, z leseno ?lico v roki medtem ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ko mi mirno vozimo in skrivamo zmo?nosti na?ih... Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ... malenkosti v spodnjicah, zato raj?i ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 po?lje koga na dopust v prekmurje, samo da je ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 gibanica topla in lahko vanjo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ... nalije? borovni?ev sirup, kakor da bi ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 se priklopil na komunalo in jim poslal rjavosmrde?i fax, s sporo?ilom.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ... da je nekdo la?n k zmaj in ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 danes vse zastonj, pa to sploh ?e ni vse Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ?e pride na pir?ek v naslednjih 15 minutah, mu postavna blondinka porine ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ?e kos sira v roko in ga fpra?a, si jedel sir? jaz tebe fpra?am, pol pa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 jo nazaj vpra?a kdaj ga je nazadnje fasala, ker je te?na... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 in gre v banovce..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ...k zmaj... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ki mu je zmanjkalo drv in se mu ne da ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ve? tle pisat ker je petek in gre raje v jebo v Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.