Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ... ki ga sigurno ni ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 vredna ena letna guma na ravni Slovenije, saj Slovenija.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ... se nahaja v poziciji Titanica, tik preden ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Leonardo zapusti ladjo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 in si misli js znam plavat, po vsem tem dreku.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ne ostane drugega kot da nekomu, ki si to mimogrede zaslu?i, razbijem gobec in to 2X za vsak slu?aj, ke bolj bit ziher kot pa ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ... se pol spra?evat a sem ga morebiti premal naklestil in ima ?e toliko mo?i, da... Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ... razmi?lja; ali se je Helena Blagne dejansko neko? imenovala Jelena Blagojević (???), kar verjetno ve?ina od vas ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ne jebe tud ?e je bla prej terminator, al pa en navdn poslanc-lopv, ki se sedaj tako skriva... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ... da dostrikrat niti sama ne ve ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al bi se usedla al sam ti?a ven ven potegne..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al bi se usedla al sam ti?a ven ven potegne..... ... ko se je sama zna?la sredi nekega prostora, kjer mo?no odmeva, odmeva ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 samo tega tako al tako ne opazi, ker prazna glava, tudi doni kot prazen sod in tako se neovirano nali?pa in popravi jajca in gre ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ... na hopa cupa ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ni va?no al da al dobi samo da fa?e ?e eno porcijo, kamorkoli ?e pade in potem odpeketa ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ... novim jebozovnim dogodiv??inam naproti, zavedajo? se... Citiraj
tauko Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ...da nimam ni? pametnega za povedati,kaj ?ele za... Citiraj
Gorjup13 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 kak pica burek in kozarec dobrega... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 parfuma z vonjem sperme in krvi, ki ga bo na trg dala Lady Gaga, ki pa je tudi ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ... glavna donatorka ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 mo?ganske transplatacije Borata.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ... za katerega pa vsi vemo, da je ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 za vsak slu?aj meu gate ?ez ramo, ker druga?e... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ... ?e bi jih imel ?ez glavo bi videl ?e manj kot vidi zdaj... Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ... ?eprav ?e sedaj situacija ni ravno ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.