Nadaljuj zgodbico
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne boš verjel, ampak popolnoma sem jih podpiral, ker v njih sem videl nas leta 1991... ampak tolk od demokracije, ki ni vredna tud pol pizde mrzle vode, dokler ni v interesu velikih igralcev. Pol naj pa nehajo nabijat o samodločbah ... ker očitno je to le puhlica razen, če si Kosovir in manjšina v Srbiji. Pol pa ni panike pol se pa vse da, ker je bilo to v interesu nekoga ali nekaterih. A tebe ta dvoličnost nič ne boli? Aja seveda te ne, ker ni bilo na tvoji koži. No, sej in če hočeš stran moraš it s silo in državljansko vojno, ker na lep način se v demokracijah ne da al kako... torej kaj se je dogajalo v Ukrajini od 2014? Ja seveda, sej sem idealist in verjamem v dobro in pravico. Če bi se želeli štajerci odcepi, a misliš da bi jih silil v skupnosti, če se tam ne počutijo dobro. A ženo tudi nabunkaš, ko se želi ločit in iti stran? Aja, kateri Krimski referendum? 1991, 1994 ali 2014?
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.