Ploki Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 Kje se pri nas popravljajo alu felge? ta desna je zvita in malo natrgana na robu ki pokriva gumo.. pa me zanima ce se jo bi se dalo zrihtat. pac zravn special-editiona sm jih dobu pa bi jih magari za zimske dal gor ce bi se dalo se zrihtat lp Citiraj
nisde Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 En v Depali vasi, G. Jerman (bliz Dom?al) baje odli?no popravlja feltne, ni ga te?ko najdt. K kje pa si ti drga?? Pa ?e en iz Kamnika je tud zlo dobr, k za ?pana tud popravla feltne, sam je pa ponavad zaseden po 2-3 mesce vnaprej. Lahko ti sporo?im ?tevilko ?e ?eli?. Ve? pa tukaj:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...3e79a25cd4d73ad Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 tako kot je Nisde povedal, Jerman v Depali Vasi jih zelo dobro popravlja, se pa tudi ukvarja z varjenjem ALU Citiraj
Ploki Napisano 19. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2007 Velenje kolko pa priblizn pride zadeva ? ce je ze kdo kej popravljat dal lahko mi napises stevilko prosim, ceprav se bom verjetn kr s felgami do tja odpelu pa prasu kako pa kaj hvala Citiraj
Ploki Napisano 23. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2007 a je morebiti g. jerman tisti ki ima pod malimi oglasi? drugace bi se vedno prosil za stevilko Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 huh, cifre pa jaz nimam, ker gremo ponavadi kar tja, jo bom probu izvohat kje Citiraj
Ploki Napisano 23. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2007 ne sj pol ni panike ker se bom tak v lublano po plasticno kramo odpelu. vsaj naslov prblizn tok da vem kam zavit Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 zdej koliko ti je kaj poznan Trzin in okolico? No se pelje? od rondoja Toma?evo proti ?rnu?am in Trzinu in na koncu trzinske obvoznice je na desno pekarija Jur?ek in tam mora? zaviti desno - se pravi takoj ko je konec za??itne ograje - no in od tam samo naravnost ?ez tire in ?e ene 500m naprej in pride? na ?istino in je tam 90stopinjski ovinek na levo in malo naprej na desno je Jermanj ima pa tablo popravilo motornih koles, mislim da je Yamaha, se pa zapelje? ?ez majhen mosti?ek in si ?e tam. upam da sem dovolj jasno opisal Citiraj
nisde Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 ?e se bo? pa kje zgubu, pa le upra? k?nga okol, mislm da ti bo usak znal povedat kje je. Usaj men so. Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.