Allyssa Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 mogo?e je pa una varjanta iz top shopa,..pokli?ite takoj in zraven dobite popolnoma brezpla?no ?e,....vodno pumpo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
frga25 Napisano 22. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2007 Sam pri topshopu ima? mo?nost reklamacije Tukaj pa lahko samo glave trgamo ?e nas kdo za....e Citiraj
Allyssa Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 Ti sam povej kdaj pa komu,..pa gremo u akcijo aja,..no upam pa da bo? najdu dobr avto?k da nam ne bo treba u akcijo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
frga25 Napisano 22. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2007 Iz tvojih ust u bo?ja u?esa Citiraj
poky Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 Iz tvojih ust u bo?ja u?esa Kam pa bi pri?li,?e bi vsaka ?enska beseda naletela na bo?ja u?esa?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 Kam pa bi pri?li,?e bi vsaka ?enska beseda naletela na bo?ja u?esa?? del?!!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 del?!!!! u Pi**o materno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Vodno crpalko se menja vsako drugo menjavo zobatega jermena, samo takrat se menja se juhuhu stvari. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.