YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 zaradi mokrega asfalta bi bilo prevec tvegano vozit ker pac hoces kontrolirano driftanje v mokrem pa je to bl tesko Izgovori. ?e bi bil to vzrok, bi lahko to v?eraj tudi napisal, je tako ? Tako da je seveda ostalo pri pisanju in nabjanju kaj kdo NE zna in mene je volja da bi se peljal s tabo tudi minila ker NISI resen, oziroma med besedami in dejanji je prepad do nafte in nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 A pol n? al kva, to pa ni morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 ce noces pa nic silu, prosu,... te pa res ne bom!! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Ej oprost ni me treba prosit, ker tud jaz tebe ne bom, lahko bi pa v?eraj vasj reku ?e lahko prestavimo na drugi?, zaradi vremena in bi se zmenl, samo ?e pa ne pozna? osnovnih na?inov dogovarjanja in-ali obve??anja o spremembah, pol ti ne morem pomagat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 12. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2007 Neyo poka?i to sliko Davidu Citiraj
poky Napisano 12. maj, 2007 Prijavi Napisano 12. maj, 2007 He he,same Mazde! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
n33yo Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ooooooooooooooo poglej poglej si sliku pol enkrat u prihodosti imam u na?rtu da bi se zravn njega postavu pa mu reku ewo zdej mam pa tud jaz tok KM pod havbo k ti Citiraj
n33yo Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 zdej vsak mesc dam neki na stran da bom delu pol ?ez zimo engine swap + turbo ?e mi bo ratal sm zmagu ?e ne pridejo kaki drugi nepotrebni stro?ki ?e umes Citiraj
zemir Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 zdej vsak mesc dam neki na stran da bom delu pol ?ez zimo engine swap + turbo ?e mi bo ratal sm zmagu ?e ne pridejo kaki drugi nepotrebni stro?ki ?e umes Pol ma? pa ?ist na?rte Kateri motor ima? v mislih? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
n33yo Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 jah razmi?lam pa? o VTi B16A2 + turbo pa da ga spravm na 250KM pa je dost pol k mi bo to ratal moram pa za?et nekam drugam ulagat dnar kak?no bajto za?et zidat po?as itd zdej se ?e lah zgovarjam da sm mlad pa neumn da u avto vlagam pol ne bom mogu ve? Citiraj
fr3ak Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Izgovori. ?e bi bil to vzrok, bi lahko to v?eraj tudi napisal, je tako ? Tako da je seveda ostalo pri pisanju in nabjanju kaj kdo NE zna in mene je volja da bi se peljal s tabo tudi minila ker NISI resen, oziroma med besedami in dejanji je prepad do nafte in nazaj. kaj pa ?e vaju jaz izzovem. vi2 proti meni Citiraj
Allyssa Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 kaj pa ?e vaju jaz izzovem. vi2 proti meni goooooooooooooooooooo beyba Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
fr3ak Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ?e gre? ti? se mo?no dvomim da bota upala Citiraj
Allyssa Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 hm,...?e jih js za?nem kej izzivat res ne bo n? iz tega,..ker jih bo use po vrsti pobral od smeha Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
fr3ak Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 lahko bi ?li 2 na 2 da vidimo al punce al fanti Citiraj
poky Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Go boys..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Mislim da bo sql, obema kos. Lahko se motim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 mah tega reve?a bi zbegale tko, da bi mu prnesle kej za jest,..od samga presene?enja bi pozabu kako se voz Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 14. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2007 grem jaz namesto sqla bi bila zanimiva dirka oz. kaj drugega Citiraj
zemir Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 jah razmi?lam pa? o VTi B16A2 + turbo pa da ga spravm na 250KM pa je dost pol k mi bo to ratal moram pa za?et nekam drugam ulagat dnar kak?no bajto za?et zidat po?as itd zdej se ?e lah zgovarjam da sm mlad pa neumn da u avto vlagam pol ne bom mogu ve? Zelo zanjimivi na?rti in upam da ti se uresni?ijo!!!Potem mora? en krog pelat da vidim mo? Hondurine Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Sishi Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Napisano 22. junij, 2007 A bo? mio bello tud kej posliku :ne vem: Da dam svoje slike v podpisu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Napisano 22. junij, 2007 Opa,Klopkotova nova pridobitev! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 22. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2007 A bo? mio bello tud kej posliku :ne vem: Da dam svoje slike v podpisu Drug teden dalje enkrat, zdajle ni ?asa sploh Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.