Marko_mx-3 Napisano 4. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2007 moralo bi biti ve? fotk fke pa niso uspele Citiraj
uklopko Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 matr se zelenc lepo ?ajna!!! mare boma najdla ?e kako lokacijo ki bo zanimiva. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Matr uklopko si ga pa po?teno zapozeru na slikah Slike pa kot vedno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Marko te tvoje slike so zmeraj lep?e!!!Pohvale Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 5. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. maj, 2007 spet niso ne vem kaj fotk, ker so iz fokusa, narobe sem imel nastavljenega digitalca ?e mi prakse manjka, sem naredil komaj 1500 slik z njim Citiraj
ReDevil Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Dobre slike, ?e posebi slipi ajz! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 6. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Tole sem malo predelal pomoje bi bila taka kar zanimiva Citiraj
zemir Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Kaj ma to za ene mo?ne lu?i? Kod vedno lepe slike in ?e bolj?i photoshop Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Finofajn je vidt Markotov voz spet u pogonu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 He he,lepo si jo predelal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Tich Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Marko...dj si neke blende cez feltne tam pr sraufah!!! nasvet LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2007 ja sej jih imam doma, ni mi jih ?e uspel gor nataknit bom pa verjetno kar prebarval feltne na avtu, so neki opraskane in enkrat mi je prednji cilinder spustil in je olje raz?r barvo Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2007 nep, bojo ?le nazaj na Mx-5ko zadnja guma mi je na rondoju Toma?evo po?ila in je bilo konec veselja Citiraj
sql Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 nep, bojo ?le nazaj na Mx-5ko zadnja guma mi je na rondoju Toma?evo po?ila in je bilo konec veselja kaj pa driftas ce ne znas? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 kaj pa driftas ce ne znas? Sam ne bit prava? pametn. Pa mu ti poka?i kako se stvari stre?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ?e vidm da se obeta spet ogn u streh! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 8. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2007 pa nej se guma je po?ila zaradi obrabe, ker na MX-5 je drajsala v rob blatnika in zato je s ?asoma rob popustil. Pa sej vse lepo in prav samo avto je bil previsok in bi ga potem moral zni?at, zato mi je tudi bolj v??e 15 col in ?e cenej? gume so Citiraj
sql Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 pa nej se guma je po?ila zaradi obrabe, ker na MX-5 je drajsala v rob blatnika in zato je s ?asoma rob popustil. Pa sej vse lepo in prav samo avto je bil previsok in bi ga potem moral zni?at, zato mi je tudi bolj v??e 15 col in ?e cenej? gume so dj dj marko to so sam zgovori..prznej da ne znas 15" so pa se jdm ane ajvar tvoj post sm pa ignoriral Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 dj dj marko to so sam zgovori..prznej da ne znas 15" so pa se jdm ane ajvar tvoj post sm pa ignoriral Jaz pa tvojega ne, zato bi ti nam ki se ne spoznamo na driftanje, ti kot ?lovek ki se spozna, enkrat to demonstriral? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sql Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Jaz pa tvojega ne, zato bi ti nam ki se ne spoznamo na driftanje, ti kot ?lovek ki se spozna, enkrat to demonstriral? ok ocitno mas spet slab dan...z lahkoto vstopnina v avto 20? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ok ocitno mas spet slab dan...z lahkoto vstopnina v avto 20? Dan je ?e dober, pa jaz sem ponavadi zunaj avta. ve? vidim, druga? pa dam tud 21?. Jutri popoldne sem v ljubljani tako da kje ?Pa ho?em videt-do?ivet kontrolirano driftanje in neko drsenje z ro?no zavoro in s TVOJIM avtom, da nebi kako drugo vozilo pripeljal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.