sql Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Dan je ?e dober, pa jaz sem ponavadi zunaj avta. ve? vidim, druga? pa dam tud 21?. Jutri popoldne sem v ljubljani tako da kje ?Pa ho?em videt-do?ivet kontrolirano driftanje in neko drsenje z ro?no zavoro in s TVOJIM avtom, da nebi kako drugo vozilo pripeljal. sam povej s kirm avtom hocs... Citiraj
Symon Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 UU to bi tut jaz rad videl! Honda?a driftat s svojim Bingecem. Citiraj
fr3ak Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 mene bolj zanima toti chic fight upam da bota mela boxarce gor pa da se bota fajn z oljem namazala we want fight!! Citiraj
poky Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Ja,z motornim oljem bota namazana..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 8. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2007 tak, zaj pa nem mogla spat sama si si kriva Citiraj
sql Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 UU to bi tut jaz rad videl! Honda?a driftat s svojim Bingecem. nimam samo bingeca mene bolj zanima toti chic fight upam da bota mela boxarce gor pa da se bota fajn z oljem namazala we want fight!! a tud ti prides gledat? navijat?na koga stavis? tak, zaj pa nem mogla spat spet mokra brez **** ostala Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 no naprej se bomo menili v kr neki!!! tukaj je namenjeno slikcam Citiraj
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 tukaj je namenjeno slikcam... ...mo?kih,namazanih z motornim oljem,ki se bojujejo med sabo....freak pa gleda z odprtimi o?mi in usti in .... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 hallo poky,..pa ni to nadaljuj zgodbico Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 No me zanima ?e bo kej kruha iz te moke, va?n da se kreg umiri, k to ne korist prov mbenmu! Marko fino slikej, pa da vidmo pol! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Avto ni pomembno kateri je, samo da je TVOJ in napisan na TEBE. Kdaj ? Mare ta takrat ti EOS-a posodim, da bo? lahko z 2 hkrati slikal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pa d vidmo ?e bo kdo zdej stisnu rep med noge, k sta bla oba tok glasna, edn glede in?trukcij, drug je ponuju fedr u papirnati obliki! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 hallo poky,..pa ni to nadaljuj zgodbico Vem,ampak se sn govoril o slikah in filmih....kao..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pa d vidmo ?e bo kdo zdej stisnu rep med noge, k sta bla oba tok glasna, edn glede in?trukcij, drug je ponuju fedr u papirnati obliki! Ve? gorenci nismo taki "stiska?i", za kakr?ne nas majo, tako da za tistih 21 ? (5 ksit biv?ih), tud nam pre? pr?u, al pa cel teden pol pe? okol hodu. Devil ?e teb dam par ?, ok ? Samo me pa razpizdi, ?e en ker nabija da en nekaj ne zna, in se napihuje, jaz priznam NE znam driftat, niti mi ni treba, samo bi pa se peljal s stru?kotom ki to OBVLADA. Se kdo nebi vsaj 1X v lajfu, pa tud ?e pla?a ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 druga?e ima? tudi Drift ?olo www.drift.si Citiraj
ReDevil Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ne spomnm se da bi kerga fehtu alla Tromostovje da mi da par Ojrov, loh re?m da je fin. situacija dost ugodna tko da ni panike! ?e ma? vi?ka dnarja gre komot u kake dobrodelne namene! No dost slepomi?enja, ?e se boste pol dons zbral, ho?m vidt kdo je potegnu takratko in kako se je use skup iztekl, upam sam da nav kake nesre?e! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
fr3ak Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 danes? bemo, zaj pa nem vidla akcije Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Jaz grem ?ez cca 30 minut od doma proti ljubljani . ?e bo ali ne bo, pa ni od mene odvisno . Mare sporo? ?e bo kaj novega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
fr3ak Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 pa ?e bi lahko kdo de?ke v boxarcah (nix drugega gor) poslikal pa za bolj?i efekt jih malo z oljem polil Citiraj
Symon Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ni ga bilo, kr utihnil je izgleda. Zdaj lahko moderatorji mirne du?e izbri?ejo tole nakladanje ker o?itno ni bilo iz te moke kruha, niti ?emljic ne... Citiraj
mazdohist Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 UU to bi tut jaz rad videl! Honda?a driftat s svojim Bingecem. pa se da prav lepo z bingecem driftat preverjeno tako da nebote kaj zacudeni!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 danes? bemo, zaj pa nem vidla akcije zate se da tud posebaj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 zate se da tud posebaj Spet si naekaj glasen. Kje si bil pa v?eraj, pa ne govort, da nisi mel ?asa in nisi ni? ?ekiral foruma, ker maoderatorji tudu vidimo kdaj in kje na forumu je bil kdo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sql Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Jaz grem ?ez cca 30 minut od doma proti ljubljani . ?e bo ali ne bo, pa ni od mene odvisno .Mare sporo? ?e bo kaj novega. zaradi mokrega asfalta bi bilo prevec tvegano vozit ker pac hoces kontrolirano driftanje v mokrem pa je to bl tesko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.