torstorm Napisano 6. oktober, 2004 Prijavi Napisano 6. oktober, 2004 ve kdo kake linke do na?rtov za izdelavo strut bar spredaj. Ali pa kje se najceneje dobijo v SLO.V a3m tudi majo samo tam ?aka? do penzije. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
vuk Napisano 11. oktober, 2004 Prijavi Napisano 11. oktober, 2004 Probaj malo poiskat pod DIY na www.mazda-community.com;?e se ne motim je user kurzer izdelal tale DIY. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 11. oktober, 2004 Prijavi Napisano 11. oktober, 2004 techno racing kranj mega d.o.o. izola ali koper.... procar . . . ne vem vec Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
torstorm Napisano 11. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2004 tnx vsem za informacije Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
cresh Napisano 11. oktober, 2004 Prijavi Napisano 11. oktober, 2004 tnx vsem za informacije ve? kam pejt. Vitomir Jankovec. Da oni stric ki dela DeVito izpuhe. Ima tudi program oja?itvenih pre?k. Pa ?e CAI sisteme bo mel. Res pejt vpra?at. Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO
torstorm Napisano 13. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2004 potem ti on naredi po meri, ali samo prodaja? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
vuk Napisano 13. oktober, 2004 Prijavi Napisano 13. oktober, 2004 On jih ziher dela...dela pa tudi ene izmed bolj?ih, ziher pa najlep?ih izpuhov pri nas,pa bullbare in podobno;zelo prijeten mo?akar. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
cresh Napisano 13. oktober, 2004 Prijavi Napisano 13. oktober, 2004 On jih ziher dela...dela pa tudi ene izmed bolj?ih, ziher pa najlep?ih izpuhov pri nas,pa bullbare in podobno;zelo prijeten mo?akar. lp vuk ja, avspuhi so sploh oh in oh. Kmalu dobim njegov avspuh, demfer iz titana. Res za oja?itvene se vam najbolj k njemu spla?a it Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO
Mazda323 Napisano 13. oktober, 2004 Prijavi Napisano 13. oktober, 2004 Povejte mi ?e ima Devito ?e zrihtane papirje za homologacijo, ker sem nekje sli?al da baje ?e ima!!? Citiraj
x-t-c Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 jst ti naredim, tudi sebi sem. L.P. xtc Citiraj
David Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 jst ti naredim, tudi sebi sem. L.P.xtc Ti nardi? kaj?*? Homoloomo??? LP dAVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 Naredi ti strut bar, homolomolo pa ni potreben, so ?e drugje to ugotavljal. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 No ?e koga ?e zanima kako izgleda strut bar na MX-3 Spodaj in zgoraj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.