Allyssa Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 Evo,..ker smo (sem,..priznam ) ponavad brez idej kaj kuhat za kosilo,..napi?te kaj ste dobrga papal za kosilo in mogo?e kdo dobi ?e kk?no idejo (?e pa ne kuhate pa date loh idejo svoji dragi (?eni, mami, babici,.....)) aja,..lahko napi?ete tud zajtrke, malce,..ve?erje,... Pri nas dons: pe?en pi??anec po mediteransko, basmati ri? z drobnjakom, zelena solata(ata je pa ?e juho) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
blindek Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 gobova juha, pe?eno puranjo belo meso, zraven pe?ena razna kitajska zelenjava na olivnem olju + razne za?imbe. Za sladico pa jagode recepta ni...saj jaz tak nikoli ne delam, ampak samo me?am skup in pol probam ?e je vrei al ni Citiraj
poky Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 Doma?a goveja juhca,pe?enka,ri?,pa ena specialna gobova omakca,pa solata seveda. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 ne vem ker sem ?ele vstal, sem pa ?e padel na sladico puding Citiraj
madmax Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 Kebab z jogurtovim prelivom! edit: ?udno da se ni Labi ni? oglasil v tej temi. Citiraj
fr3ak Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 ena dobra, okusna pa hitra jed je enkrat pri?la izpod moje kontrole v kuhinji. je bolj vzhodnja?ka priprava je ?isto enostvana: ri?ove rezance skuha? (cca 5min), jih polije? s sojino omako, ki ma gobice poleg, doda? sve? peter?il al pa ?nitlih, preme?a? in posre?e? s solato, mesom, ... kaj pa? komu pa?e Citiraj
Allyssa Napisano 22. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2007 js sm zadn? to nardila s tofujem,..ful dobro res!!! bom pa ta tedn stestirala ?e s pi??ancem pa me?ano zelenjavo (kitajska varjanta) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
cleopatra Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 testenine pa sir gor nariban. pol pa tri lu?ke-sladoled,pa pol kg pi?kotov, mal bonbonov,topli sendvi?i,skratka sama zdrava prehrana. Citiraj
nisde Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 testenine pa sir gor nariban.pol pa tri lu?ke-sladoled,pa pol kg pi?kotov, mal bonbonov,topli sendvi?i,skratka sama zdrava prehrana. To je ?ivljenje! Pa pozabu si per pa pizzo, ostalo je ql Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 23. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2007 tunina po mehi?ko, me?ana solata a vi n? ne jeste al sam no?te povedat kaj jeste Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 ni? ne jemo ?e ni bilo kosila danes, no vsaj zame, ostali pa so imeli joto Citiraj
LabiGT Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 tunina po mehi?ko, me?ana solataa vi n? ne jeste al sam no?te povedat kaj jeste nc ne jemo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 He he Labi,ne verjamem! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2007 nc ne jemo bo? tortico? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 zdele samo ?akam da pridejo pome pol pa v LJ na neki dobrega Citiraj
sql Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 bom kr to temo skoristu doma mi ne dajo nc vec za jest pa me zanima ce me ksna povabi na kosilo js pa potem tukej napisem kaj je blo kaj je mankalo kako uzitno je blo.. moj jedilni list je pa tak pon-pet. zajterk prespim, za kosilo moram posodo pomivat (ponavad se ne razbere kaj je blo-drgac bi napisal) za vecerjo pa moram na siht... na sihtu pa ksn burek obvezno iz slasta, pa ce je sodelavc dobre vole prnese ksn krof, ce je pa se sef pa mafin... bemu sm mogu zdej to pisat se mi pa mafin lusta! Citiraj
Allyssa Napisano 24. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2007 Pomoje si zgre?iu forum,..tlele bo? bl te?ko najdu kk?no k ti bo ?pilala kuharco Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Sem prebral tele poste... Matr sem ratal la?en!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2007 js sm se pa spomnla da sm ti pozabla napisat malo morje stvari u?er Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 js sm se pa spomnla da sm ti pozabla napisat malo morje stvari u?er Pa mi jih prosim napi?i danes, saj ni ?e ni? zamujenega. V 2 mesecih moram shuj?ati 8 kg, pravzaprav ni prav veliko ?asa... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2007 ?e pi?em,.... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Pa mi jih prosim napi?i danes, saj ni ?e ni? zamujenega. V 2 mesecih moram shuj?ati 8 kg, pravzaprav ni prav veliko ?asa... Kam pa bo? shuj?al? A v glavo? Ne resno, men se ni zdel da si preve? overweight, al se je stanje v teh nekaj mesecih, ko se nisva ni? videla tako drasti?no spremenilo? :ne vem: Citiraj
BOJČ Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Kam pa bo? shuj?al? A v glavo? Ne resno, men se ni zdel da si preve? overweight, al se je stanje v teh nekaj mesecih, ko se nisva ni? videla tako drasti?no spremenilo? :ne vem: Pravzaprav se ni ni? spremenilo. Tak sem kot sem bil. Samo situacija je bolj vidna sedaj ko je bolj toplo. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2007 Z Boj?em bova odprla klub al pa kej taga,..za spodbudo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.