Skoči na vsebino

Kosilo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo!

Objavljena slika

Objavljena slika

Se zelo strinajm s tabo, ja. ?portat bo treba, pa na pir?ek pozabt... :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

• Odgovori 117
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo!

Objavljena slika

Objavljena slika

ja no,..zato je pa treba delat na tem, da pove?a? mi?i?no maso, zgubla? pa ma??obo,...

brez ?portanja pa itak ne gre,...oz tko bom rekla,..po?lihtana prehrana + vadba = dober rezultat

zgubi? pa tist kar ni treba,..tko al tko,..ne govor sploh,..se delam da nism n? zgubila :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

moje kosilo danes bo:

?okolino. njami.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

evole, jest te?em 3-4x na teden plus pijem tole http://www.designerwhey.com/ - ?okoladnega :bravo: ,ker no?em shuj?at in zbiti kilogramov ter izgubiti mi?i?no maso, kve?jemu jo ?e pridobiti pa malce ?pehca zgubiti :) Okus je pa isti kot da bi kakav pil :bravo:

kje pa kupuje?/naro?a??

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

za ta dnar mam tlele ?e sve i sva?ta pa pomoje bl u?inkovit,..vsaj glede na moje potrebe in ?elje

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jst gavrilovi? pa?teto, pol pa nimam ve? pojma kaj bi jedu. Mogo?e burek :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

A je pr teb sploh kaka orng kalori?na zadeva na jedilniku, al pa vsaj normalna - sestro mila, enkat se ?vi! :ne vem: :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jest sem do zdej pojedel 1 topli sendvi?, 2 kave, 30dag ananasa v kosu, spil liter pa pol vode pa pol vre?ke juicy fruit bonbonov :ne vem:

Napisano

No vid? dec to je zdrov ?ivlejne, ne pa neke bio pa lov fet, pa nevemkva?evse! :jupiii::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

A je pr teb sploh kaka orng kalori?na zadeva na jedilniku, al pa vsaj normalna - sestro mila, enkat se ?vi! :ne vem: :danzoman:

?e miljonti?,..ja mam off dneve :hohoho: 1 na teden

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jaz pa 7x na teden.... :hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

No na konc je iz tune ratu pi??anc na ?aru in me?ana solata (kristalka, radi?, koren?ek)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Pomoje si zgre?iu forum,..tlele bo? bl te?ko najdu kk?no k ti bo ?pilala kuharco :hohoho:

ok pol pa bom drgac reku ocitno prislo do nesporazuma

ce komu kaj ostane koslia nj poklice pridem pojes zalon pa posodo pomit :ouje:

Napisano

u?erej:

2 beli hrenovki, cottage cheese z drobnjakom in paradi?nikom

dons:

pikanta pi??an?ja nabodala, me?ana solata (kristalka, radi?, koruza), ko??ek 70% ?okolade s pomaran?o Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Pri meni pa lepinja pri Starem grilu na Lentu! :bravo: To morte probat 1x res,vi ki ste iz osrednje Slovenije,ker tu je pa res carska. :rispekt:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.