poky Napisano 1. maj, 2007 Prijavi Napisano 1. maj, 2007 Kako nezdravo??? To je vse zdrava hrana..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 1. maj, 2007 Prijavi Napisano 1. maj, 2007 Ma ne vem to?no,samo bi se ?e znajdo! Pri no? in dan na Taboru oz. ?e bolj to?no pri Bodo?nosti ma? ?ao ?ao, pa nimajo kaj bog ve dobrih Kebapov kakor tudi v Bistrci ne, ?e ?e grem k njim grem na jufko tak da jo tebi tudi priporo?am, ker ni bol?ega Kebapa kot pa v Celju... Citiraj
Allyssa Napisano 2. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2007 heh ti tudi danes ri?eve rezance jaz sem jih skuhala prej pa sem prepra?la na sojini omaki papriko, gobice pa ribo, malo za?inila pol pa zme?ala z ri?evemi ?pageti in zraven solato dokaj dobro je izpadlo kero ribo si pa dala? ker js kot totalni neribojedec (jem edin tuno pa lososa) sm nardila zalogo osli?a in ugotovila, da ga ne morm spravt dol pa razmi?lam kam nej ga "skrijem" da bo pogojno u?iten,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
fr3ak Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 osli?a ravno in je super pasal poleg. bil pa je o?i??en file in ne cela riba Citiraj
Allyssa Napisano 2. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2007 ja ja,..itak file,..na use tiste kosti in ko??ice sm tko al tko alergi?na od zelenjave bom dala pa kr vok mix,..bom poro?ala kako je ratal,..tnx Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 6. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. maj, 2007 no evo tkole nekak je ratal,..sm clo slikala (bravo js ) nardila sm pa kr s pi??ancem za ribo ?e zbiram pogum, ker mam feeling da mi ne bo u?e? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
fr3ak Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 trenutno niam apetita ampak vseeno zgleda super probi ribo, ker res super pa?e kcoj. pa ?e da? sojino omako ni ve? tak bela pa ?e okus ma bolj?i. priporo?am Citiraj
Allyssa Napisano 6. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. maj, 2007 hm,..bom probala ta tedn 1x pa poslikam Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
sql Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 mislim da je tukej ze tkma kira bol kuha Citiraj
Allyssa Napisano 7. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2007 sploh ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 7. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2007 evo,...sm kon?no sprobala,..tnx za nasvet freaky sam drugi? nam dala vok mix ampak sve?o zelenjavo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 7. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2007 ja ne mor? verjet,...dejansko mi osli? ni biu za bruhat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 a ste nehal kuhat? Ne,zaj jeta to,kar sta celi teden prej kuhali.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ne,zaj jeta to,kar sta celi teden prej kuhali.... Verjetno je to varianta-pogrej in pojej. Citiraj
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 ne sam je pa res, da ta tedn k mam fax in se nimam ?asa afnat skuham za 2 dni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ima kdo kak?en dober recept za sorbet? Citiraj
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 mhm,..limonin od LM mam druga? doma ene tri tone teh receptov pa ti loh prepi?em ?e ho??,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Sej to mi ni lih jasno zakaj prodajajo v trgovina samo limonin sorbet z vodko :ne vem: Hmm...kaj se da pa kej iz sladoleda + sve?e sadje na?arat pa da skupi pa?e? npr. iz breskovega sladoleda Citiraj
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Sej to mi ni lih jasno zakaj prodajajo v trgovina samo limonin sorbet z vodko :ne vem: Hmm...kaj se da pa kej iz sladoleda + sve?e sadje na?arat pa da skupi pa?e? npr. iz breskovega sladoleda sej ni z vodko :ne vem: evo par receptov,..ker mojih zdle ne najdem http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?Folder=173&S=6 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Sej to mi ni lih jasno zakaj prodajajo v trgovina samo limonin sorbet z vodko :ne vem: Hmm...kaj se da pa kej iz sladoleda + sve?e sadje na?arat pa da skupi pa?e? npr. iz breskovega sladoleda Naprimer-breskov sorbet? LP Alex. Citiraj
sql Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 ne sam je pa res, da ta tedn k mam fax in se nimam ?asa afnat skuham za 2 dni friiik pa itq sam enkrat na tedn kuha Citiraj
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 friiik pa itq sam enkrat na tedn kuha Pol pa celi teden samo slike gleda tu,kaj je skuhala,pa je tak sita! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.