Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Pol pa celi teden samo slike gleda tu,kaj je skuhala,pa je tak sita! hallo,..slike so moje,..in js kuham usak dan (razn ?e mam fax,..pol se nardim da sm ful prakti?na in skuham tko da mam za dva dni ) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ja ja,se take ste ?enske,tu limate slike iz nekih knjig,v resnici pa doma jajce pa konzerve jete! No hard feelings...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 kaj provicira? da bi te na ve?erjo povabla? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 kaj provicira? da bi te na ve?erjo povabla? Ne jem tak pozno..... Lahko pa na kosilo,ta so ponavadi bolj obilna! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 pa sj ne zdle,..no ampak vid? sm mela kr prou Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Itaq,?enske mate tak vedno prav! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 valda,..a nisi vedu? ?enska ma vedno zadnjo besedo pri prepiru,..use kar mo?ki re?e po tem je ?e za?etek novga fajta Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Pol morem bit pa zaj tiho..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2007 moj moj pokole?nik Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
sql Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 Ja ja,se take ste ?enske,tu limate slike iz nekih knjig,v resnici pa doma jajce pa konzerve jete! No hard feelings...... ne me smejat sam si pa zadell v nulooo Citiraj
Alex Napisano 12. maj, 2007 Prijavi Napisano 12. maj, 2007 hallo,..slike so moje,..in js kuham usak dan (razn ?e mam fax,..pol se nardim da sm ful prakti?na in skuham tko da mam za dva dni ) Ja,in potem da? to,kar skuha? v hladilnik in drugi teden vle?e? to isto ven iz njega,kao-evo to sem pa danes sve?e skuhala. Citiraj
Allyssa Napisano 12. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2007 ne me smejat sam si pa zadell v nulooo a zato si tok slabe vole skoz, k ti doma ve?krat vr?ejo konzervo u glavo, kukr pa postavjo kej na mizo? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 12. maj, 2007 Prijavi Napisano 12. maj, 2007 a zato si tok slabe vole skoz, k ti doma ve?krat vr?ejo konzervo u glavo, kukr pa postavjo kej na mizo? :ne vem: Kaj si ti nor??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
sql Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 a zato si tok slabe vole skoz, k ti doma ve?krat vr?ejo konzervo u glavo, kukr pa postavjo kej na mizo? :ne vem: a zalost ne eno ne drugo ce bi vrgli konzervo v glavo b jo lahko ujel pa pojedu Citiraj
Allyssa Napisano 14. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ja kako bi jo pa odpru brez odpira?a? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
sql Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ja kako bi jo pa odpru brez odpira?a? od lakote bi jo prej pojedu predn bi jo odpru Citiraj
Allyssa Napisano 14. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ma sam se nam ho?e? res zasmilt a ne? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.