Skoči na vsebino

Kosilo

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo!

 

Objavljena slika

Objavljena slika

 

Se zelo strinajm s tabo, ja. ?portat bo treba, pa na pir?ek pozabt... :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

  • Odgovori 117
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo!

 

Objavljena slika

Objavljena slika

 

ja no,..zato je pa treba delat na tem, da pove?a? mi?i?no maso, zgubla? pa ma??obo,...

 

brez ?portanja pa itak ne gre,...oz tko bom rekla,..po?lihtana prehrana + vadba = dober rezultat

 

zgubi? pa tist kar ni treba,..tko al tko,..ne govor sploh,..se delam da nism n? zgubila :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
 

Napisano

moje kosilo danes bo:

 

?okolino. njami.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

evole, jest te?em 3-4x na teden plus pijem tole http://www.designerwhey.com/ - ?okoladnega :bravo: ,ker no?em shuj?at in zbiti kilogramov ter izgubiti mi?i?no maso, kve?jemu jo ?e pridobiti pa malce ?pehca zgubiti :) Okus je pa isti kot da bi kakav pil :bravo:

 

kje pa kupuje?/naro?a??

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
 

Napisano

za ta dnar mam tlele ?e sve i sva?ta pa pomoje bl u?inkovit,..vsaj glede na moje potrebe in ?elje

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
 

Napisano

Jst gavrilovi? pa?teto, pol pa nimam ve? pojma kaj bi jedu. Mogo?e burek :P

POZOR!

 

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

A je pr teb sploh kaka orng kalori?na zadeva na jedilniku, al pa vsaj normalna - sestro mila, enkat se ?vi! :ne vem: :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jest sem do zdej pojedel 1 topli sendvi?, 2 kave, 30dag ananasa v kosu, spil liter pa pol vode pa pol vre?ke juicy fruit bonbonov :ne vem:

Napisano

No vid? dec to je zdrov ?ivlejne, ne pa neke bio pa lov fet, pa nevemkva?evse! :jupiii::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

A je pr teb sploh kaka orng kalori?na zadeva na jedilniku, al pa vsaj normalna - sestro mila, enkat se ?vi! :ne vem: :danzoman:

 

?e miljonti?,..ja mam off dneve :hohoho: 1 na teden

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
 

Napisano

Jaz pa 7x na teden.... :hohoho:

Ti?a vun!!

 

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

No na konc je iz tune ratu pi??anc na ?aru in me?ana solata (kristalka, radi?, koren?ek)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
 

Napisano

Pomoje si zgre?iu forum,..tlele bo? bl te?ko najdu kk?no k ti bo ?pilala kuharco :hohoho:

 

 

ok pol pa bom drgac reku ocitno prislo do nesporazuma

ce komu kaj ostane koslia nj poklice pridem pojes zalon pa posodo pomit :ouje:

Napisano

u?erej:

2 beli hrenovki, cottage cheese z drobnjakom in paradi?nikom

 

dons:

pikanta pi??an?ja nabodala, me?ana solata (kristalka, radi?, koruza), ko??ek 70% ?okolade s pomaran?o Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
 

Napisano

Pri meni pa lepinja pri Starem grilu na Lentu! :bravo: To morte probat 1x res,vi ki ste iz osrednje Slovenije,ker tu je pa res carska. :rispekt:

Ti?a vun!!

 

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Egoist gor ali pa dol. Imam dva otroka in bom preizkusil vse ostale možnosti, preden me na fronto odvlečejo. Ni danes to frkanje metkov naokrog in granat na pol kilometra natančno kot včasih. Danes pride dron ali pa raketa na pol metra točno pa te ni več. Edina rešitev je imeti boljše orožje. Tu pa lahko pomagam, če bi bilo nujno. Samo verjetno ne tu doma. Sem za to, da če se kot EU lotimo, da naredimo nekaj takšnega, da zmelješ 1000 Rusov naenkrat, ne pa fante na fronto pošiljati. Sori, malo bolj "big picture" pogled spet z moje strani.
    • No no no,.. pa itak se ve, da je najbolj redka pa najlepša mazdina barva "Blue Reflex" 😛
    • Za mene to gre iz skupnega žakla.
    • Danes sem prebral, kaj so delali. Šivali so z ekstra elastičnim šivom. Ki je pri skoku, spodnji del dresa napel kot šotor.
    • Včeraj sem bil na seminarju o servisiranju alpskih smuči v Kranju (tesma sport). Predavatelj je bil zelo dober (drugače servisira tekmovalne smuči van deer, rossignol in elan za  tekmovalce). Ugotovil sem, da  sem pri pripravi smuči do sedaj delal par napak, ki jih bom sedaj lahko popravil. Predvsem pri samih kotih brušenja robnikov, uporabi diamantov za končno odstranitev igle in krtačenju  nisem bil na tekočem. Tudi voski so se zadnja leta močno spremenili zaradi vse toplejšega vremena in s tem drugačnimi strukturami snega. Tudi glede samega strojnega brušenja drsne podlage z raznimi šmirgl papirji, kot jih uporablja večina serviserjev smo izvedeli veliko.  Da ne govorimo o tem, da je velika večina teh mojstrov bila do nedavnega prodajalcev koles in serviserjev, sedaj pa so postali specialisti za pripravo smuči. Skoraj nihče, razen par izjem, se ni udeležil takega seminarja. Naslednja, 2.stopnja seminarja bo v Ljubljani, kjer bomo prinesli svoje smuči in jih bomo s pomočjo strokovnjakov sami pripravili. Tretja stopnja je pa za pripravo tekmovalnih smuči.  Mi je pa bilo zanimivo to, da je demonstriral pripravo smuči na tekmovalnih van deer za slalom, kakršne uporablja tudi Kristoffersen.  Zanimivo je, da se s strani smučke lepo  vidi struktura iz koliko plasti so sestavljene. So zelo, zelo lahke. Vedno sem mislil, da imajo tekmovalci neke težje smuči. In še zanimivost, robnike imajo narejene iz neke mešanice  titana in visoko legiranega jekla. Brusi se jih lahko tudi ročno, a večinoma jih brusijo strojno.   
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.